Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Τεράστιο ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους δρομείς

 Runbeat Team   10:42 11-07-2024  

Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Τεράστιο ενδιαφέρον από Έλληνες και ξένους δρομείς


Η φήμη του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα καθώς το ενδιαφέρον των ξένων δρομέων για τη διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου είναι πολύ μεγάλο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των διοργανωτών, κορυφαίοι Έλληνες δρομείς έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, ενώ «τρεις μήνες πριν την εκκίνηση των αγώνων οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με αθλητές από 43 χώρες και από τις 5 Ηπείρους! Έως σήμερα οι χώρες με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η Κύπρος ενώ ακολουθούν πολυπληθείς αποστολές από Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία. Στις 6 του Οκτώβρη θα ταξιδέψουν από μακρινούς προορισμούς για να σταθούν στην εκκίνηση και αθλητές από χώρες όπως η Αργεντινή, η Μαλαισία, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και η Νότια Αφρική».

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ημιμαραθωνιο Κρήτης διοργανώνει για 8η χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και των Πολιτιστικών Συλλόγων Αρκαλοχωρίου, Χουμερίου, Γαλατά, Βόνης, Ζωφόρων, Θραψανού και Ρουσοχωρίων. 

Η διοργάνωση του Αρκαλοχωρίου έχει καταφέρει με την οργανωτική αρτιότητά του και το μεράκι των διοργανωτών να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα και αυτό αποτελεί «κράχτη» για τους απανταχού δρομείς.  

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο www.cretehalfmarathon.com