Κατώτεροι των προσδοκιών οι Ιάπωνες με στάδια Γ’ κατηγορίας για τους αθλητές αντοχής

 Runbeat Team   12:30 01-08-2021  

Κατώτεροι των προσδοκιών οι Ιάπωνες με στάδια Γ’ κατηγορίας για τους αθλητές αντοχής


Αρκετά άσχημες συνθήκες προπόνησης συνάντησε ο Zane Robertson κατά την άφιξή του στο Σαπόρο. Ο κάτοχος του εθνικού ρεκόρ μαραθωνίου της Νέας Ζηλανδίας έφτασε στο Σαπόρο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το στάδιο που θα χρησιμοποιήσει για τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας του τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον μαραθώνιο και στο βάδην.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορούμε να δούμε ότι όλοι οι βαδιστές και οι μαραθωνοδρόμοι θα προπονηθούν σε ένα μόνο στάδιο, το οποίο μάλιστα δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

 

Οι συγκεκριμένες συνθήκες δεν θα βοηθήσουν τους αθλητές στις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας τους, ενώ δεν γίνεται να τηρηθούν και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ακόμα μία επιβεβαίωση ότι οι Ιάπωνες δεν έχουν καταφέρει να διοργανώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες με επιτυχία και από ότι φαίνεται, ο γυμναστής του Στέφανου Τσιτσιπά, Χρήστος Φιωτάκης είχε απόλυτο δίκιο για το προ ημερών «ξέσπασμά» του.

«Προσγειώθηκα στο Σαπόρο και αυτή είναι η μοναδική περιοχή για προπόνηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Πως μπορούν όλοι οι αθλητές μαραθωνίου και βάδην να προπονηθούν εδώ; Τώρα, περισσότερο από ποτέ θα περίμενες να υπάρχει περισσότερος ανοικτός χώρος για όλους λόγω του πρωτόκολλου για τον κορωνοϊό», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Zane Robertson.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Νεοζηλανδός μαραθωνοδρόμος: