Κλείνουν αύριο 14/10 οι δηλώσεις συμμετοχής στον Νυχτερινό Πανεπιστημιακό Αγώνα 10 χλμ.

 Runbeat Team   12:03 13-10-2022  

Κλείνουν αύριο 14/10 οι δηλώσεις συμμετοχής στον Νυχτερινό Πανεπιστημιακό Αγώνα 10 χλμ.


Ανοικτή παραμένει η πλατφόρμα συμμετοχής στον Νυχτερινό Πανεπιστημιακό Αγώνα 10 χλμ. by ΟΠΑΠ – «Universities 10km Night Run by OPAP», ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου (17:45) στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 

Είναι η πρώτη χρονιά που το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον «Universities 10km Night Run» και σκοπό έχει να ενώσει τους φοιτητές και τις Πανεπιστημιακές σχολές από όλο τον πλανήτη, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά συγχρόνως πολιτιστικά και εκπαιδευτικά.

Παράλληλα με τον αγώνα οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα πλούσιο τετραήμερο εκδηλώσεων και δράσεων όπως:

• Δυνατότητα συμμετοχής στο επίσημο Συνέδριο Authentic Talks με πιστοποιητικό παρακολούθησης

• Δωρεάν είσοδο σε επιλεγμένα Μουσεία της Αττικής

• Προνομιακές εκπτώσεις σε 350 καταστήματα σε όλη την Αθήνα

• Έκπτωση 20€ στο πρόγραμμα εγγραφών στο ενισχυμένο επίπεδο, με όλα τα προνόμια του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα Bonus και τα Έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του αγώνα καθώς και στην πρώτη σχολή με τις πολυπληθέστερες συμμετοχές.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα (πάσο), η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη, κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number). Όλοι οι φοιτητές που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε επτά (7) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.

Σύνδεσμος εγγραφής στον αγώνα (μέχρι 14/10/22): UNIVERSITIES NIGHT RUN

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Email: [email protected]

Υπεύθυνες επικοινωνίας:

Μαρία Μπελιμπασάκη+30 6982793576

Ιωάννα Ευαγγελοπούλου +30 6932606235.