Κρατάει την σπουδαία εμπειρία στην Βουδαπέστη η Δόση

 Runbeat Team   13:19 25-08-2023  

Κρατάει την σπουδαία εμπειρία στην Βουδαπέστη η Δόση


Η Παναγιώτα Δόση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, έχοντας την ευκαιρία να ζήσει μία σημαντική εμπειρία που της έδωσε αρκετά εφόδια για το μέλλον.

Η νεαρή άλτρια του ύψους που στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 πριν από περίπου έναν μήνα κρέμασε στον λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο, στον προκριματικό του ύψους στη διοργάνωση της Βουδαπέστης ξεπέρασε το 1,80 μ. και στην συνέχεια είχε τρεις άκυρες στο 1,85 μ. 

 

Η Δόση που προπονείται με τον μπαμπά της, Θοδωρή Δόση, πριν από τρεις εβδομάδες στην προετοιμασία της στην Κύπρο είχε υποστεί διάστρεμμα, παρόλα αυτά πάλεψε με το ιατρικό τιμ της ομοσπονδίας προκειμένου να βρεθεί στο Παγκόσμιο και να αγωνιστεί. 

“Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που είμαι χαρούμενη με τρία άκυρα άλματα στο 1,85 μ. Ήρθα εδώ με έναν τραυματισμό, πάλεψα πάρα πολύ ψυχικά όλη φυσιοθεραπείες, όλη μέρα πάλευα να κάνω ότι μπορούσα στην προπόνηση προκειμένου να είμαι εδώ και να πάρω το βάπτισμα του πυρός. Το πήρα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Θέλω να μπω στη νέα χρονιά με υγεία και να μπω για Ολυμπιακή προετοιμασία”, τόνισε μετά τον αγώνα της η Παναγιώτα Δόση, που κατέλαβε την 34η θέση στο σύνολο.