«Ξέσπασμα» Παπαμιχαήλ για τον σχολιαστή της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της μάχης του στα 20χλμ βάδην στη Βουδαπέστη (Vid)

 Runbeat Team   17:17 22-08-2023  

«Ξέσπασμα» Παπαμιχαήλ για τον σχολιαστή της ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της μάχης του στα 20χλμ βάδην στη Βουδαπέστη (Vid)


Μπορεί ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ να έδινε τη δική του «μάχη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη στο αγώνισμα των 20χλμ βάδην, ωστόσο ο σχολιασμός προς το πρόσωπό του από εκφωνητή της κρατικής τηλεόρασης δεν ήταν ο αναμενόμενος.

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Έλληνας αθλητής «ξεσπά» κατά του συγκεκριμένου εκφωνητή και ζητάει σεβασμό προς τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο αθλητής: "Βουδαπέστη 2023 Αγώνας 20km Βάδην.

Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον που δείξατε για τον αγώνα μου στα 20km.

Σήμερα θα κάνω ένα post διαφορετικό απ' τα άλλα.

Πολλοί από εσάς με ρωτήσατε γιατί τόση απαξίωση κατά την παρουσίαση του αγώνα μου!?

Γιατί ο ένας απ' τους δυο εκφωνητές δεν άφηνε το δεύτερο να ολοκληρώσει όταν πήγαινε να αναφερθεί στο όνομα μου και κοίταζε μόνο να μειώσει την προσπάθεια μου στον αγώνα όσο και των τελευταίων χρόνων?

Φαίνεται πως επιτυχία για τον συγκεκριμένο εκφωνητή της "κρατικής τηλεόρασης" είναι μόνο όταν ένας αθλητής φέρνει χρυσό μετάλλιο.

Οι υπόλοιποι είμαστε αποτυχημένοι όπως πολλές φορές άφησε να εννοηθεί για την προσπάθεια μου κάτα τη διάρκεια του αγώνα.

Έχετε δίκιο κύριε δεν είμαι πετυχημένος αθλητής και είναι τεράστια αποτυχία η συμμετοχή μου σε " 6 " συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα με αρκετές φορές σε δύο αγωνίσματα παράλληλα .

Είναι επίσης μεγάλη αποτυχία να έχω καταφέρει 19 φορές να κάνω Πανελλήνιο ρεκόρ από τότε που ξεκίνησα Πρωταθλητισμό.

Είναι μεγάλη αποτυχία να έχει διάρκεια ένας αθλητής και μετά από τόσα χιλιόμετρα στην πλάτη του, εδώ και 21 χρόνια Πρωταθλητισμού, να μπορεί να βρίσκεται στη θέση εκκίνησης σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Η μεγαλύτερη αποτυχία απ' ολες όμως είναι που απ' το 2021 έχω ανεχτεί ανθρώπους σαν εσάς χωρίς να απαντήσω!

Αποτυχία ουσιαστική λοιπόν για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού είναι να έχουν τη δύναμη του λόγου άνθρωποι σαν εσάς που το μόνο μήνυμα που περνάνε στη νέα γενιά είναι

"Αν δε νικήσεις είσαι αποτυχημένος"

Η "νίκη" είναι σαφώς ένας προορισμός για τον οποίο όλοι δουλεύουν και ονειρεύονται να φτάσουν, το ταξίδι όμως είναι η πραγματική ζωή!

Και στην πραγματική ζωή μπορεί να χρειαστεί να χάσεις πολλές φορές , μέχρι να κερδίσεις!

Και για να φτάσει ένας αθλητής να βρίσκεται μέσα σ' ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σημαίνει πως δούλεψε για αυτό και είναι ήδη κερδισμένος και κανένας δεν έχει δικαίωμα να μειώνει την προσπάθεια του ακόμα και αν βγαίνει τελευταίος!

Λίγο σεβασμός λοιπόν για τις προσπάθειες όλων των αθλητών!"

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το χαρακτηριστικό απόσπασμα με τον σχολιασμό της κούρσας του Αλέξανδρου Παπαμιχαήλ: