Κυκλοφόρησε η ταινία του Eliud Kipchoge – μέσα στο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα

 Runbeat Team   14:57 24-08-2021  

Κυκλοφόρησε η ταινία του Eliud Kipchoge – μέσα στο επόμενο διάστημα στην Ελλάδα


Η ταινία «Kipchoge: The Last Milestone» έγινε διαθέσιμη σε αρκετές χώρες και μέσα στο επόμενο διάστημα θα φτάσει και στην χώρα μας. Αφιερωμένη στον «Sub-2» μαραθώνιο του Eliud Kipchoge από το 2019, η ταινία έγινε πραγματικότητα με την «υπογραφή» του Ridley Scott Creative Group.

 

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει σε Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, ΗΠΑ και Καναδά, ενώ στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Για την Ελλάδα δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως από τη στιγμή που κυκλοφορεί ψηφιακά, σε πλατφόρμες όπως το YouTube, το Google Play, το Apple TV και το Amazon, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και στην χώρα μας με παρόμοιο τρόπο.

Ενδεικτικά, η τιμή της ταινίας κυμαίνεται κοντά στα 10 ευρώ για αγορά και 5 ευρώ για ενοικίαση, όμως θα γνωρίζουμε σίγουρα όταν «έρθει» και στην Ελλάδα. Οι μέχρι στιγμής κριτικές της ταινίας είναι πολύ θετικές, καθώς οι δημιουργοί έχουν καταφέρει να δώσουν στο κοινό μία πολύ ενδιαφέρουσα «behind-the-scenes» ματιά στην προσπάθεια του Κενυάτη στο Ineos 1:59 Challenge.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας: