Με κορυφαία ονόματα διεξάγεται σήμερα το «χρυσό» Continental Tour στη Νέα Υόρκη

 Runbeat Team   14:41 24-06-2023  

Με κορυφαία ονόματα διεξάγεται σήμερα το «χρυσό» Continental Tour στη Νέα Υόρκη


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το «χρυσό» Continental Tour της USATF που διεξάγεται σήμερα Σάββατο 24/6 στη Νέα Υόρκη με την παρουσία δεκάδων σπουδαίων αθλητών και αθλητριών.

Ξεχωρίζει η παρουσία της Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα 800μ., Athing Mu, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας της Mu μετά από ακριβώς 11 μήνες, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον απείχε από τους αγώνες.

 

Η Mu μετά τη νίκη της στα 400μ. στο πρωτάθλημα του NCAA το 2021, η πορεία της ήταν εκπληκτική καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800 μέτρα και στα 4x400 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολούθησε το χρυσό στα 800μ στο Όρεγκον με χρόνο 1:56.30, ενώ το ατομικό της ρεκόρ (1:55.04) το σημείωσε στις ΗΠΑ το 2021.

Απέναντί της στην αφετηρία των 800μ. θα βρεθεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στίβου στα 800 μέτρα, Ajee’ Wilson και η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια κλειστού στίβου Heather MacLean.

Επιβεβαιώθηκε επίσης η συμμετοχή της Danielle Williams στα 100μ. εμπ. γυναικών, εκεί όπου θα παραταχθούν και οι Keni Harrison και Megan Tapper.

Οι παραπάνω θα πλαισιώσουν ένα μεγάλο αριθμό κορυφαίων αθλητών όπως οι Noah Lyles, Gabby Thomas, Zharnel Hughes, Ackeem Blake, Sydney McLaughlin-Levrone, Aleia Hobbs, Melissa Jefferson, Devon Allen, Trey Cunningham, Robert Dunning, Bryce Hoppel, Will Sumner και Maggie Ewen.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε livestreaming του αγώνες παρακάτω