Νέο δυνατό τεστ για τον Μίλτο Τεντόγλου σήμερα στην Ουγγαρία

 Runbeat Team   12:17 18-07-2023  

Νέο δυνατό τεστ για τον Μίλτο Τεντόγλου σήμερα στην Ουγγαρία


Ένα ακόμη δυνατό αγωνιστικό τεστ αποτελεί για τον Μίλτο Τεντόγλου ο σημερινός αγώνας της σειράς World Athletics Continental Tour Gold, ο οποίος φιλοξενείται στην Ουγγαρία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο πικ της προετοιμασίας του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 19 με 27 Αυγούστου στη Βουδαπέστη και στόχος του είναι μέσα από τους αγώνες να βρει το ρυθμό που θέλει. Το μίτινγκ Ίστβαν Γκιουλάι στην Ουγγαρία αποτελεί μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του.

 

Ο Τεντόγλου προέρχεται από το 8.38μ. που πέτυχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σήμερα έχοντας δυνατό ανταγωνισμό θα παλέψει για κάτι ακόμα καλύτερο. Μαζί του θα αγωνιστούν ο Αμερικανός Marquis Dendy, ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, Tajay Gayle και ο νικητής του Diamond League της Λοζάνης, LaQuanNairn.

Στο μίτινγκ της Ουγγαρίας θα αγωνιστούν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου όπως οι Ryan Crouser, Shericka Jackson, Tobi Amusan και Kristjan Ceh.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στην Ελλάδα από το Cosmote Sport7HD, ενώ η προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου θα ξεκινήσει στις 18:25 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα σε ώρα Ουγγαρίας (η Ελλάδα είναι μία ώρα μπροστά)