Με οδηγό τη Saucony για νέο ρεκόρ ο Χ. Πιτσώλης στον Μαραθώνιο του Αμβούργου

 Πάνος Κατσαρός   13:40 21-04-2023  

Με οδηγό τη Saucony για νέο ρεκόρ ο Χ. Πιτσώλης στον Μαραθώνιο του Αμβούργου


Πανέτοιμος να κυνηγήσει ένα νέο ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Χαράλαμπος Πιτσώλης, που θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (23/04) στο Αμβούργο. Ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται ήδη στην Γερμανία και με την αθλητική εταιρεία Saucony στο πλευρό του, θα επιχειρήσει να καταρρίψει το ατομικό του ρεκόρ.





Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης που πήρε την πρωτιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά και τερμάτισε τρίτος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με 1:08:33, στοχεύει σε μία επίδοση κοντά στο 2:20 με 2:21, που θα αποτελέσει και νέα κορυφαία επίδοση για τον ίδιο.

Ο Πιτσώλης έχει ατομικό ρεκόρ 2:23:17 από τον μαραθώνιο της Βιέννης το 2022 και με «σύμμαχό» του τα νέα Endorphin Elite θα τρέξει την Κυριακή στο Αμβούργο προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του.

Με οδηγό τη Saucony για νέο ρεκόρ ο Χ. Πιτσώλης στον Μαραθώνιο του Αμβούργου runbeat.gr

«Πιστεύω αν όλα πάνε καλά στον αγώνα έχω στις δυνατότητες μου ένα χρόνο γύρω στο 2:20 με 2:21»

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης παραχώρησε δηλώσεις στο Runbeat, μιλώντας για την προσπάθειά του στον μαραθώνιο του Αμβούργου. Ο αθλητής της Saucony τόνισε ότι η προετοιμασία του ήταν διαφορετική λόγω της έλευσης του γιου του και πως ανυπομονεί να δει πως θα αποδώσει στον αγώνα.

 

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Γενικά ήταν μια διαφορετική προετοιμασία λόγω και των οικογενειακών μου υποχρεώσεων με τον ερχομό του γιου μου και είμαι πολύ περίεργος πώς θα μου βγει στον αγώνα» είπε αρχικά ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο του:

«Ο στόχος μου είναι ένα ατομικό ρεκόρ. Πιστεύω αν όλα πάνε καλά στον αγώνα έχω στις δυνατότητες μου ένα χρόνο γύρω στο 2.20 με 2.21 αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε έναν αγώνα Μαραθωνίου δρόμου. Ελπίζω να μου βγει το αποτέλεσμα».