Μετατέθηκε για τις 21 Μαΐου ο «1ος Νάουσα Βέρμιο Marathon -6 Κορφές»

 Runbeat Team   9:25 24-03-2022  

Μετατέθηκε για τις 21 Μαΐου ο «1ος Νάουσα Βέρμιο Marathon -6 Κορφές»


Την απόφαση να μεταθέσει τον «1οςΝάουσα Βέρμιο Marathon -6 Κορφές» για τις 21 Μαΐου πήρε η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης. Οι άνθρωποι του Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail διαπιστώνοντας ότι η διαδρομή που θα ακολουθούσαν οι δρομείς έχει υποστεί αρκετές ζημιές από την κακοκαιρία και το βουνό Βέρμιο είναι καλυμμένο από πολύ χιόνι. Έτσι, αποφάσισαν αντί για τις 7/5 που αρχικά είχε οριστεί να μεταθέσουν τον αγώνα στις 21/5 προκειμένου αφενός ο καιρός να βελτιωθεί και αφετέρου να έχουν λίγο περισσότερο χρόνο να καθαρίσουν τη διαδρομή και να διεξάγουν άρτιους αγώνες.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. Νάουσα Βέρμιο Trail έπειτα από αρκετή σκέψη και με προτεραιότητα την ασφάλεια όλων ( αθλητών - εθελοντών ) πήρε την απόφαση για αλλαγή ημερομηνίας του 1ου αγώνα «Νάουσα Βέρμιο Marathon -6 Κορφές» μεταφέροντας τον για το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 (2 εβδομάδες μετά ) με σκοπό να διεξαχθούν όλα ομαλά και να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.

Μοναδικός λόγος κι αιτία της απόφασης αυτής ήταν τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την χώρα μας και παράλληλα και το δικό μας βουνό το Βέρμιο με έντονη χιονόπτωση η οποία προκάλεσε αρκετές ζημιές επάνω στην διαδρομή μας.

Αυτό λοιπόν καθιστά αδύνατο βάση χρόνου - καιρού να διεξαχθεί ο αγώνας μας στις 7 Μαΐου που ήταν προγραμματισμένος κι έτσι δίνουμε μια μικρή παράταση σ' εμάς να ετοιμάσουμε όπως ακριβώς ονειρευόμαστε τον παρθενικό μας μαραθώνιο και σ' εσάς λίγες ημέρες προετοιμασίας παραπάνω ώστε να έρθετε ακόμα πιο έτοιμοι και όλοι μαζί να γράψουμε την αρχή της ιστορίας στον  «1ο Νάουσα Βέρμιο Marathon -6 Κορφέ».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λήξη εγγραφών - πληρωμών αλλά και τυχόν ακυρώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας: www.naoussavermiotrail.gr, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 697 952 1257 (Παρίζας Κ.)».