Νίκη και ηρωισμός: Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2023 (vid)

 Runbeat Team   16:01 20-08-2022  

Νίκη και ηρωισμός: Αποκαλύφθηκε το λογότυπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου 2023 (vid)


Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Όρεγκον κι ενώ το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική του ευθεία, οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού ετοιμάζονται για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση: το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε ένα χρόνο από σήμερα.

 

Σε ακριβώς 364 ημέρες, στις 19 Αυγούστου 2023, θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην ιστορία της Ουγγαρίας. Για να τιμήσουν την περίσταση, οι διοργανωτές αποκάλυψαν το λογότυπο της εκδήλωσης δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο. Τα πλάνα αποτελούν ουσιαστικά μία πρόσκληση προς τον κόσμο να παρακολουθήσει τόσο την αθλητική διοργάνωση από κοντά όσο και τις ομορφιές της πόλης που τη φιλοξενεί.

Η μίνι ταινία ξεκινά από το σήμα κατατεθέν της Βουδαπέστης, τον ποταμό Δούναβη και κλείνει με το Άγαλμα της Ελευθερίας, όπως απεικονίζεται στο λογότυπο.

Μια χαρισματική γυναικεία φιγούρα που κρατά ένα κλαδί φοίνικα ψηλά, σύμβολο της νίκης και του ηρωισμού, η ανταμοιβή των αρχαίων αθλητών. Το Άγαλμα της Ελευθερίας είναι ταυτόχρονα ορόσημο στο τοπίο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Βουδαπέστης και σύμβολο των υπερηρώων που επιτυγχάνουν υπεράνθρωπα αποτελέσματα.

Από τις 19 έως τις 27 Αυγούστου 2023 οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου να μάχονται για ένα μετάλλιο, έναν ατομικό στόχο, ένα ρεκόρ…

Υπάρχει ήδη μεγάλη προσμονή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης για το οποίο οι πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Το LOC ετοιμάζει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους πακέτων.