Ντυθείτε μασκαράδες και τρέξτε στο 1ο Katsamaka Run

 Runbeat Team   15:55 12-03-2024  

Ντυθείτε μασκαράδες και τρέξτε στο 1ο Katsamaka Run


Τις τελευταίες ημέρες της αποκριάς θα γιορτάσουν τρέχοντας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής καθώς διεξάγεται μεθαύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 18:00 το 1ο Katsamaka Run.

Πρόκειται για έναν αγώνα 1000μ. με συγκεκριμένους κανόνες. Με αφορμή αυτούς τους κανόνες οι διοργανωτές εξέδωσαν ανακοίνωση σήμερα επισημαίνοντας τα εξής:

 

«Ξεκινάμε με το τι να ΜΗΝ κάνουμε εκείνη την ημέρα .

ΔΕΝ έχουμε μαζί μας βεγγαλικά κροτίδες κτλ , για τους ευνόητους λόγους , σοβαρό τραυματισμό και γιατί τρομάζουμε και τα σκυλάκια.

ΔΕΝ πετάμε κομφετί και σερπαντίνες. Οι υπάλληλοι του δήμου έχουν ήδη αρκετή δουλειά μην τους φορτώσουμε κι άλλη και γιατί βουλώνουν φρεάτια κτλ

Αυστηρός κανόνας : ΟΛΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν; ΟΛΟΙ

Μαζευόμαστε από τις 17:30 σιγά-σιγά! Εκκίνηση στις 18:00

Έχουμε μαζί μας κόρνες, ντουντούκες και οτιδήποτε κάνει φασαρία.

Όλοι μαζί θα «τρέξουμε» αφού πρώτα κάνουμε το ζέσταμα με κρασί και λουκάνικα στον χώρο της εκκίνησης!

Η διαδρομή θα είναι περίπου 1 χιλ. Ξεκινάμε από το πάρκινγκ του δημαρχείου προς τα κάτω, στρίβουμε αμέσως αριστερά πηγαίνουμε προς την εκκλησία, συνεχίζουμε κάτω από την εκκλησία φτάνουμε στα σκαλοπάτια που βγάζουν στην παλιά στρατολογία, αριστερά από το πεζοδρόμιο, συντριβάνι στο πάρκο 6 βρύσες όπου είναι ο σταθμός «τροφοδοσίας» με κρασί και θα υπάρχουν ζουρνάδες, ρίχνουμε τους χορούς μας και συνεχίζουμε τον πεζόδρομο μέχρι το δημαρχείο που είναι ο τερματισμός.

Θα υπάρχουν και απονομές εννοείτε!

Μουσικές από τον μοναδικόJim Atza».