Ο κορυφαίος του Ολύμπου έγινε Graffiti σε αυλή σχολείου!

 Runbeat Team   8:59 05-04-2024  

Ο κορυφαίος του Ολύμπου έγινε Graffiti σε αυλή σχολείου!


Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος έγινε graffiti στην αυλή του 3ου Λυκείου Πειραιά, με τον καλλιτέχνη Simple G (Γιώργο Δημουλά) να επιλέγει να τιμήσει με αυτό τον πολύ όμορφο τρόπο τον κορυφαίο του Ολύμπου για την λαμπρή αθλητική του σταδιοδρομία τα τελευταία 28 χρόνια. Σκοπός του όμορφου graffiti, η προώθηση του αθλητισμού, η κινητοποίηση και έμπνευση των νέων μαθητών με έναν αθλητή – παράδειγμα για όλα τα παιδιά!

 

Η ανάρτηση του Δημήτρη Θεοδωρακάκου:

Απερίγραπτη η τιμή για μια αθλητική σταδιοδρομία 28 ετών:

- Η τοιχογραφία - έκπληξη, από τον εξαιρετικό καλλιτέχνη @simpleg1, φίλο και αθλητή μου, δωρεά ενός έτερου φίλου, έπειτα από συνεργασία και ομόφωνη απόφαση των συλλόγου καθηγητών του 3ου Λυκείου Πειραιά, στο οποίο φοίτησα - στα χρόνια που δεν φανταζόμουν πως θα εξελιχθεί η ενασχόληση με τον αγωνιστικό αθλητισμο. Σκοπός της, η προώθηση του αθλητισμού, η κινητοποίηση και έμπνευση των νέων μαθητών.

- Η βράβευση για το σύνολο της αγωνιστικής αθλητικής σταδιοδρομίας και ήθους, από την υπηρεσία μου, το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, έπειτα από την πρωτοβουλία του Δ/ντη μας κ. Σπ. Ανδριοπούλου(κάτοχο Πανελληνίων ρεκόρ , συμπεριλαμβανομένου του Μαραθωνίου) καθώς και διακεκριμένων αθλητών της χώρας μας. Παρόντες ήταν ο αρχηγός μας ΓΕΕΘΑ, οι αρχηγοί των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωτ/τες, διακεκριμένοι αθλητές και φίλοι (στην τελευταία φορά με την ένδοξη αυτή στολή, με την πουλάδα των ΟΥΚ & Αλεξιπτωτιστών στο στήθος).

Πέραν της απέραντης ευγνωμοσύνης για τα παραπάνω, για την «τύχη» να έχω την υγεία μου να κυνηγάω τον καλύτερο εαυτό μου όλα αυτά τα χρόνια, η ευθύνη είναι εξίσου μεγάλη στο να δώσω πίσω στο αθλητισμό από οποία σκοπιά και σε κάθε ευκαιρία.

Οι άνθρωποι που γνώρισα και με βοήθησαν ήταν πολλοί. Δυσκολεύομαι να βρω λόγια να ευχαριστήσω.