Ο τυφλός δρομέας Στέργιος Σιούτης ολοκλήρωσε στο Τορόντο τον 48ο Μαραθώνιο της ζωής του

 Runbeat Team   11:29 09-05-2023  

Ο τυφλός δρομέας Στέργιος Σιούτης ολοκλήρωσε στο Τορόντο τον 48ο Μαραθώνιο της ζωής του


Η τύφλωσή του δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στα όνειρά του. Ο Στέργιος Σιούτης συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά: να τρέχει.

Προχθές Κυριακή 7/5 συμμετείχε στον 48ο Μαραθώνιο της ζωής του καθώς βρέθηκε στην αφετηρία, αλλά και τον τερματισμό του Μαραθωνίου του Τορόντο. Έχοντας για συνοδό τον Βασίλη Πιπέρη και δίπλα του τον προπονητή του Σωτήρη Κωσταρέλλο κατάφερε να τερματίσει σε 4:29:10.

 

Ο ίδιος εξέφρασε την απέραντη χαρά του για τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο του Τορόντο μέσα από μία ανάρτηση στα social media.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Όταν τα όνειρα γίνονται στόχοι, με δουλειά, ομαδικό πνεύμα και πρόγραμμα, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Με την ευγενική χορηγία της Accenture Greece, τερμάτισα έναν ακόμα Μαραθώνιο, τον 48ο σε πέντε ηπείρους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό τον συνοδό, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή Σωτήρη Κωσταρέλλο με τον οποίο έτρεξα τα 42.195 μέτρα σε 4 ώρες, 29 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα (4:29:10) καθώς και τον συνοδό Βασίλη Πιπέρη ο οποίος με συνόδευσε στο ταξίδι στις καθημερινές μου μετακινήσεις και τράβηξε ωραίες φωτογραφίες και βίντεο, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα εθελοντών προς μίμηση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω, από την Accenture Greece τον Ματθαίο Σαράντο και Γιώργο Παλιούδη για την υποστήριξη και συνεργασία, την Ευφροσύνη Παρασκευάδη για την εθελοντική της συμβολή και βοήθεια στην επικοινωνία και στην επιμέλεια κειμένων και την οικογένειά μου».

Ο τυφλός δρομέας Στέργιος Σιούτης ολοκλήρωσε στο Τορόντο τον 48ο Μαραθώνιο της ζωής του runbeat.gr