Ο Warholm νιώθει «άδειος» μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   20:42 11-09-2021  

Ο Warholm νιώθει «άδειος» μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Ο Karsten Warholm ήταν εκπληκτικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 400 μέτρα με εμπόδια, και σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Νορβηγός βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, και επέστρεψε «σπίτι» με τη μεγαλύτερη διάκριση που θα μπορούσε να φανταστεί.

O Νορβηγός ήταν πολύ καλός και την Πέμπτη, καθώς κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη, όμως μία μέρα πριν τον αγώνα, είχε παραδεχθεί πως μετά την μεγάλη επιτυχία στο Τόκιο, νιώθει «άδειος». Λίγες ημέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Warholm είχε τερματίσει 4ος στη Λοζάνη, δείχνοντας φανερά επηρεασμένος από το χρυσό μετάλλιο.

 

Όπως τόνισε ο ίδιος, σκέφτεται πως υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρει να τρέξει ποτέ ξανά έναν τόσο καλό αγώνα: «Πριν το Τόκιο, ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να κάνω έναν τέλειο αγώνα. Αλλά ο αγώνας που έκανα εν τέλει μπορεί να είναι το κοντινότερο που θα φτάσω ποτέ σε έναν αγώνα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κάνει πολλούς αγώνες σαν αυτόν στην καριέρα του»

«Όταν καταφέρνεις όλα όσα ονειρεύεσαι, είσαι χαρούμενος, αλλά ταυτόχρονα και “αδειος”. Όλα για τα οποία έχεις κίνητρο και περιμένεις να συμβούν, τελείωσαν».

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Νορβηγός είναι γνωστός για τη μαχητικότητα και τις δυνατότητές του, συνεπώς αναμένεται να μας απασχολήσει και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.