Οι 20 υποψήφιοι και υποψήφιες για τα βραβεία του TihioRace

 Runbeat Team   10:45 12-01-2023  

Οι 20 υποψήφιοι και υποψήφιες για τα βραβεία του TihioRace


Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του δρομικού κινήματος για τη διεξαγωγή των βραβείων του TihioRace που διεξάγονται για δεύτερη χρονιά το Σάββατο 28/01 στις 17.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Έχοντας την περυσινή εμπειρία, οι διοργανωτές ευελπιστούν να διοργανώσουν μία ακόμη καλύτερη γιορτή για τους δρομείς που διακρίθηκαν την περυσινή χρονιά και όχι μόνο.

 

Η επιτροπή, την οποία αποτέλεσαν οι Δημήτρης Κασίμης, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Λουκάς Πρατίλας και Αργύρης Κριθαρούλας, πρότεινε 20 υποψηφιότητες για τους καλύτερους δρομείς του 2022.

Ξεχωρίζει η παρουσία του Φώτη Ζησιμόπουλου, ο οποίος είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες και συγκεκριμένα στο "Άνδρας Δρομέας αγώνων υπεραποστάσεων δρόμου" και "Άνδρας Δρομέας αγώνων υπεραποστάσεων βουνού". Το 2022 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για τον Ζησιμόπουλο καθώς αναδείχτηκε νικητής σε πολλούς από τους αγώνες που πήρε μέρος. Ξεχώρισαν οι πρωτιές του στο Σπάρταθλο και στο Ultra Trail Cape Town.

Πέραν του Ζησιμόπουλου υποψήφιοι είναι και οι εξής: Ο Μάριος Αναγνώστου ως άνδρας δρομέας μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου για δρομέας μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Ο Παναγιώτης Δούσης ως ο γηραιότερος εν ενεργεία δρομέας. Ο Δημήτρης Ελευθερίου ως άνδρας δρομέας μαραθωνίου αγώνων βουνού.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ως άνδρας δρομέας Μαραθωνίου αγώνων βουνού και βραβείο διαχρονικού αθλητή.

Ο Ιωάννης Ιωάννου ως βραβείο πολυήμερων αγώνων X Ultra. Ο Κώστας Καλόγηρος ως γηραιότερος εν ενεργεία δρομέας αθλητής. Η Μαρία Κάσσου ως γυναίκα δρομέας μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Ο Παύλος Κραγιόπουλος διεκδικεί το βραβείο πολυήμερων αγώνων X Ultra. Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου ως γυναίκα δρομέας μαραθωνίου. Η Γεωργία Λαλιώτη ως γυναίκα δρομέας υπεραποστάσεων. Η Μαρία Μάλαϊ ως γυναίκα δρομέας μαραθωνίου βουνού. Ο Κωνσταντίνος Παραδεισόπουλος διεκδικεί το βραβείο του αθλητή με διεθνείς διακρίσεις.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης ως άνδρας δρομέας μαραθωνίου, ο Κοσμάς Πλακετάς ως άνδρας δρομέας μικρών και μεσαίων αποστάσεων αγώνων βουνού.

Ο Μανώλης Πούρικας ως άνδρας δρομέας μικρών και μεσαίων αποστάσεων αγώνων βουνού, ο Στέργιος Σιούτης ως αθλητής με αναπηρία. Η Νικολέτα Τζαβάρα ως γυναίκα δρομέας αγώνων υπεραποστάσεων βουνού και τέλος η Σόνια Τσεκίνι θα πάρει το βραβείο της δύναμης ψυχής.

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες ΕΔΩ