Ολοκλήρωσε την εγγραφή της για τον επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας η Μαρία Μενούνος

 Runbeat Team   17:17 19-05-2023  

Ολοκλήρωσε την εγγραφή της για τον επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας η Μαρία Μενούνος


Μία μέρα αφού πήρε και επίσημα την ελληνική υπηκοότητα, η Μαρία Μενούνος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ όπου και ολοκλήρωσε την εγγραφή της για τον 40ο, επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος έδωσε το δικό της στίγμα ενόψει του 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου στην αυθεντική του διαδρομή. Μάλιστα φέτος η expo του μαραθωνίου της Αθήνας έχει ως τιμώμενη πόλη την Βοστώνη. Η Μενούνος ζήτησε από τους Έλληνες ομογενείς να κάνουν την εγγραφή τους και να τιμήσουν τον ιδιαίτερο αυτόν αγώνα. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον είμαι “πραγματική” Ελληνίδα», είπε αρχικά η Μενούνος, καθώς βρέθηκε στη χώρα μας προκειμένου να παραλάβει το ελληνικό διαβατήριο της και την ταυτότητα της και συνέχισε αναφερόμενη στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο: «Είμαστε από τη Βοστώνη και φέτος η expo του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένη στην πόλη μας. Θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να έρθει στον Μαραθώνιο της Αθήνας γιατί είναι εκπληκτική εμπειρία. Εμείς τρέξαμε το 2010 και ήταν πραγματικά υπέροχα».

Συνάντηση και μια σύντομη συνομιλία με τη Μαρία Μενούνος είχε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Την εγγραφή τους για τον 40ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας έκαναν τόσο ο πατέρας της Μενούνος, όσο και ο σύζυγος και αδερφός της.