Προκλητικός ο Amdouni κάνει το μαύρο-άσπρο και τώρα λέει ότι ήταν ατύχημα

 Runbeat Team   14:16 12-08-2021  

Προκλητικός ο Amdouni κάνει το μαύρο-άσπρο και τώρα λέει ότι ήταν ατύχημα


Έπειτα από την έντονη συζήτηση που προκάλεσε στην αθλητική κοινότητα το περιστατικό με τον Γάλλο δρομέα Morad Amdouni στον Ολυμπιακό Μαραθώνιο, ο οποίος είχε πλησιάσει το τραπέζι του ανεφοδιασμού κατά τη διάρκεια του αγώνα, κι αφού έριξε όλα τα μπουκάλια με το νερό, κράτησε το τελευταίο για δική του χρήση, ο ίδιος, μετά από αρκετές ημέρες, σπάει τη σιωπή του και απαντάει πως απλά ήταν ένα... ατύχημα.

Η κίνηση του Morhad Amdouni να ρίξει επίτηδες τα μπουκάλια στο 27ο χιλιόμετρο του μαραθωνίου των Ολυμπιακών Αγώνων σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς έδειξε έλλειψη σεβασμού και αθλητικού πνεύματος.

 

Το βίντεο- απόσπασμα από τη στιγμή που συμβάντος, δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον κόσμο να επιτίθεται στον αθλητή, ενώ κάποιοι ήρθαν να τον υπερασπιστούν ισχυριζόμενοι πως ήταν ατύχημα.

Σε αντίθεση λοιπόν με ότι δείχνει το συγκεκριμένο βίντεο, ο Γάλλος ανέφερε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη από τους συναθλητές του και τόνισε πως απλά ήταν ένα ατύχημα. " Με την κούραση, άρχισα λίγο -λίγο να χάνω τη διαύγεια και την ενεργητικότητα. Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγγνώμη από τους αθλητές. Αλλά κάποια στιγμή προσπάθησα να πιάσω ένα μπουκάλι νερό, τα έκανα να πέσουν", δήλωσε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε πως, "οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες με 30 βαθμούς κελσίου και 80% υγρασία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Γάλλους που στάθηκαν δίπλα μου".

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Γάλλος αθλητής τερμάτισε στην 17η θέση με χρόνο 2:14:33.