Πύρρος Δήμας για Ιακωβίδη «Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο»

 Runbeat Team   21:01 31-07-2021  

Πύρρος Δήμας για Ιακωβίδη «Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο»


Ο Πύρρος Δήμας απολογήθηκε για την κατάσταση του Θοδωρή Ιακωβίδη. Ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας άρσης βαρών και τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε συγνώμη και ανέλαβε τις ευθύνες του για τους λόγους που οδήγησαν τον Θοδωρή Ιακωβίδη στο να συγκινήσει με τις δηλώσεις του.

 

«Είμαι μέρος του ελληνικού αθλητισμού και αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν για τα δάκρυα του Θοδωρή Ιακωβίδη στο Τόκυο. Μπορώ να σας αναλύσω την κατάσταση στην ΕΟΑΒ από το 2004 και μετά για να βγάλετε οι ίδιοι τα συμπεράσματα σας.

Από τα Ολυμπιακά Ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα στην ντροπή του 2008 και από την οικονομική κρίση στην πολιτική στοχοποίηση του 2015.

Πιστεύω πως η ιστορία του Θοδωρή είναι με έναν τρόπο αυτή η ιστορία των δυσκολιών που περάσαμε τα 10 τελευταία χρόνια. Τα λάθη μου αρκετά, αλλά όποιος προσπαθεί κάνει και λάθη. Οι ευθύνες μου μεγάλες. Τώρα ακόμα μεγαλύτερες.

Με συγχωρείς Θοδωρή. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Για τον Ιακωβίδη και κάθε Ιακωβίδη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πύρρος Δήμας.