Σε ζώνες οι ελεύθερα αθλούμενοι στο Παγκρήτιο Στάδιο

 Νίκη Μηλιαράκη   15:27 15-01-2021  

Σε ζώνες οι ελεύθερα αθλούμενοι στο Παγκρήτιο Στάδιο


Ανοικτές έχει τις πύλες του το Παγκρήτιο Στάδιο για τους ελεύθερα αθλούμενους που θέλουν να προπονηθούν αρκεί να τηρούν αυστηρά το πρωτόκολλο για την πανδημία του covid19 και να δηλώνουν τις ώρες προπόνησή τους.

Δικαίωμα για τη χρήση του γηπέδου έχουν και τα σωματεία στίβου, αλλά και όσοι προετοιμάζονται για τις στρατιωτικές σχολές του ΣΕΦΑΑ. Επίσης, οι ομάδες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και του Εργοτέλη, η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και elite αθλητές ατομικών αθλημάτων.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση «το στάδιο λειτουργεί στα πλαίσια των περιορισμών για τον covid 19, σε ζώνες όλη την ημέρα, κατά τις οποίες τόσο αθλητές σωματείων, άτομα που προετοιμάζονται για την στρατιωτικές σχολές του ΣΕΦΑΑ με τους προπονητές τους όσο και ανεξάρτητοι αθλούμενοι, μπορούν να γυμνάζονται σε κάθε ζώνη, σε εξωτερικούς χώρους. Η προπόνηση γίνεται σε ομάδες των τριών ατόμων (προπονητής + δύο αθλητές-αθλούμενοι  ή ομάδα τριών αθλούμενων χωρίς προπονητή).

Για τη χρήση του χώρου ο αθλητικός σύλλογος, ο προπονητής ή ο αθλούμενους, είναι απαραίτητο να δηλώσουν τις ημέρες και ζώνες άσκησης εκ των προτέρων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι οι αθλούμενοι ανά χώρο άθλησης (κεντρικό και βοηθητικό γήπεδο) δεν υπερβαίνουν τον αριθμό των ατόμων σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ και ότι δε θα παρατηρούνται καθυστερήσεις κατά την είσοδο των αθλούμενων.

Για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών έχει δημιουργηθεί χώρος βαρών σε ημιυπαίθριο χώρο του σταδίου.Επιπλέον των παραπάνω στον χώρο αθλούνται οι elite αθλητές ατομικών αθλημάτων καθώς επίσης και οι ομάδες ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ (Superleuague 2), ΟΦΗ (Superleuague 1), και ΟΦΗ Bόλεϊ (Volleyleuague), σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ. Ως επιπλέον μέτρο προφύλαξης από τον covid19 κατά την είσοδο κάθε αθλούμενου και  προπονητή, γίνεται θερμομέτρηση από το προσωπικό του σταδίου».

Οι ενδιαφερόμενοι ελεύθερα αθλούμενοι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο στάδιο θα πρέπει να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  2810264560 και 2810264576.