Sha'Carri Richardson: Αντίπαλος και με τις τρεις Ολυμπιονίκες στα 100 μέτρα μετά τον αποκλεισμό της

 Runbeat Team   19:21 17-08-2021  

Sha'Carri Richardson: Αντίπαλος και με τις τρεις Ολυμπιονίκες στα 100 μέτρα μετά τον αποκλεισμό της


H Sha'Carri Richardson ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως αποκλείστηκε καθώς βρέθηκε ότι είχε κάνει χρήση μαριχουάνας λίγο καιρό πριν τους αγώνες.

Παρότι ζήτησε συγνώμη και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, η Richardson έμεινε εκτός και δεν κατάφερε να διεκδικήσει ακόμα και το χρυσό μετάλλιο. Σε πολύ λίγες ημέρες από σήμερα όμως, η νεαρή σπρίντερ θα έχει την ευκαιρία να ανταγωνιστεί αρκετές από τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μεταξύ των οποίων και τις τρεις πρώτες, που κατέκτησαν τα μετάλλια.

 

Η Richardson θα λάβει μέρος στο Prefontaine Classic που θα γίνει στο Γιουτζίν, δηλαδή στον αγώνα των 100 μέτρων που θα γίνει στο πλαίσιο του Diamond League στις 21 Αυγούστου. Μεταξύ των αντιπάλων της βρίσκεται η χρυσή Ολυμπιονίκης τα 100 μέτρα των Ολυμπιακών Αγώνων, Elaine Thompson-Herah, η ασημένια Ολυμπιονίκης και τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του Diamond League, Shelly-Ann Fraser-Pryce, όπως βέβαια και η χάλκινη του Τόκιο Shericka Jackson.

Το ταλέντο δεν περιορίζεται στις τέσσερις αυτές αθλήτριες, καθώς στον αγώνα θα λάβουν μέρος και οι Mujinga Kambundji and Marie-Josée Ta Lou, όπως και οι Teahna Daniels, Javianne Oliver και Brianna Williams. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, με την Sha'Carri Richardson να θέλει σίγουρα να αποδείξει πολλά.