Στον μαραθώνιο της Σιένα στις 11/04 η Γκλόρια Πριβιλέτζιο

 Runbeat Team   17:01 24-03-2021  

Στον μαραθώνιο της Σιένα στις 11/04 η Γκλόρια Πριβιλέτζιο


Έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι η Γκλόρια Πριβιλέτζιο, η οποία για αρκετό καιρό έμεινε αδρανείς λόγω των ακυρώσεων που υπήρξαν στις διοργανώσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η έμπειρη δρομέας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο για το 2021 στον μαραθώνιο της Σιένα στις 11 Απριλίου, όπου ευελπιστεί σε μία καλή επίδοση.

Η ίδια μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΣΕΓΑΣ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και σε όσα ευελπιστεί για φέτος. «Ψάχναμε από καιρό έναν αγώνα τελικά βρήκαμε τη διοργάνωση της Σιένα στις 11 Απριλίου. Ήθελα πολύ να κάνω έναν μαραθώνιο, προσπάθησα να κλείσω θέση στη διοργάνωση του Αμβούργο, όμως, δεν τα κατάφερα. Μετά τον κλειστό ξεκινήσαμε μια μικρή προετοιμασία με την ελπίδα να βρούμε κάποιον αγώνα. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν ξέρω τι να περιμένω από την παρουσία μου στον αγώνα. Σίγουρα θα κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Από πέρυσι μέχρι τώρα βάζαμε έναν στόχο ανάλογα του τι διοργανώσεις υπήρχαν. Δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές, που είναι όλα προγραμματισμένα και σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά η Πριβιλέτζιο και πρόσθεσε: «Με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά η ακύρωση του Πανελληνίου πέρυσι  κι έπειτα ότι δεν πήγα καλά στη διοργάνωση της Βαλένθιας. Είχα ποντάρει και σωματικά σε εκείνη τη διοργάνωση και όλα αυτά με πήγαν λίγο πίσω. Πιστεύω τώρα να προγραμματιστούμε και πάλι και να πάνε όλα καλύτερα. Στον ανοιχτό αναμένεται να κάνω κάποιες εμφανίσεις και στα 5.000 μ., ενώ ελπίζω τον Φθινόπωρο να είναι όλα καλά και να τρέξουμε κανονικά στον Μαραθώνιο της Αθήνας». Η Πριβιλέτζιο έχει ατομικό ρεκόρ στον μαραθώνιο 2 ώρες 35.31 από τη διοργάνωση του 2019 στο Ρότερνταμ .