Στόχος φέτος να σπάσει το ρεκόρ των 201χλμ στον 24ωρο μαραθώνιο No Finish Line Athens

 Runbeat Team   17:05 24-04-2022  

Στόχος φέτος να σπάσει το ρεκόρ των 201χλμ στον 24ωρο μαραθώνιο No Finish Line Athens


Πιστοί στο ραντεβού που δίνουν τα τελευταία έξι χρόνια θα είναι και φέτος οι διοργανωτές του 24ωρου μαραθωνίου No Finish Line Athens, ενός αγώνα χωρίς χιλιομετρικά όρια που σκοπό έχει την προσφορά.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο 24ωρο αγώνας δρόμου στην Ελλάδα, που προσελκύει κάθε χρόνο κορυφαίους μαραθωνοδρόμους υπεραποστάσεων, με συνδυαστικό στόχο την προσφορά στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί", την καταγραφή ατομικών ρεκόρ αλλά και την επίτευξη σημαντικών ορίων.

 

Ο φετινός 24ωρος μαραθώνιος του NFL Athens θα διεξαχθεί μέσα στην αγορά του Καλατράβα σε κυκλική διαδρομή 1 χλμ. και θα ξεκινήσει την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 6μ.μ., ενώ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο Μαΐου στις 6μ.μ.

Φέτος δίνεται μία έξτρα πρόκληση στους δρομείς καθώς καλούνται να ξεπεράσουν τα 201χλμ που κατάφερε να διανύσει σε 24 ώρες ο Παναγιώτης Μικρογιαννάκης, απόσταση που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Οι εγγραφές για τον 24ωρο αγώνα του NFL Athens θα συνεχιστούν ως την Τρίτη 26 Απριλίου και υπάρχουν διαθέσιμες 30 ακόμη θέσεις από τις 100 που προβλέπονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης nflathens.com κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.nflathens.com/.../agonistiko-elite-marathon.../