Τέσσερα ρεκόρ συνάντησης στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ

 Runbeat Team   9:18 21-06-2024  

Τέσσερα ρεκόρ συνάντησης στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ


Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στο χθεσινό World Athletics Continental Tour που διεξήχθη στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Εκτός από τον Εμμανουήλ Καραλής που κατάφερε να σημειώσει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ (διαβάστε ΕΔΩ) υπήρξαν και πολλές άλλες αξιοσημείωτες επιδόσεις.

Ξεχώρισαν οι Leonardo Fabbri, Freweyni Hailu, Natalia Kaczmarek και Andreas Kramer, οι οποίοι σημείωσαν ρεκόρ συνάντησης στα αγωνίσματά τους.

Ο Leonardo Fabbri έστειλε τη σφαίρα στα 22.38μ. για να πάρει μία άνετη νίκη με νέο ρεκόρ αγώνων, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400μ. Natalia Kaczmarek τερμάτισε σε 49.86 επίδοση που βελτίωσε την προηγούμενη καλύτερη στο αγώνισμα στο συγκεκριμένο μίτινγκ.

 

Η Freweyni Hailu από την πλευρά βρέθηκε να κυνηγά την πρώτη θέση έχοντας την πρόκληση της Linden Hall στα 1500. Τελικά αυτή η μάχη έφερε έναν πολύ καλό χρόνο καθώς η πρώτη τερμάτισε σε 3:58.59 σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες εννέα αθλήτριες τερμάτισαν κάτω από το 4:03.86 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ συνάντησης, ενώ πέντε από αυτές σημείωσαν ατομικό ρεκόρ.

Εξαιρετικό αγώνα έκανε και ο Andreas Kramer, ο οποίος κατέρριψε ρεκόρ Σουηδίας στη νίκη του στα 800μ. ανδρών τερματίζοντας σε 1:44.08, παράλληλα κατέρριψε το ρεκόρ συνάντησης που άντεξε 13 ολόκληρα χρόνια.

Δεύτερος ήταν ο Gouaned με ατομικό ρεκόρ 1:44,37 και τρίτος ο Μαροκινός Abdellatif El-Guesse με 1:44,62. Στα αξιοσημείωτα της κούρσας ήταν και το εθνικό ρεκόρ που σημείωσε ο έφηβος Τσέχος Jakub Dudycha, ο οποίος τερμάτισε σε 1:44,82.