Τι έκαναν σήμερα (25/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   19:40 25-07-2021  

Τι έκαναν σήμερα (25/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Πολύ καλές εμφανίσεις σήμερα από τους Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τη νίκη της Εθνικής ομάδας πόλο, αλλά και τα προκρίσεις Τσιτσιπά, Γκιώνη και Χρήστου να ξεχωρίζουν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν οι Έλληνες αθλητές:

- Η Εθνική ομάδα πόλο ήταν συγκλονιστική και επικράτησε με 10-9 ης Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας, ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε δύσκολη νίκη – πρόκριση με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 3-6) επί του Φίλιπ Κολσράιμπερ και θα βρει μπροστά του τον Αμαρικανό Τιάφοου στον δεύτερο γύρο.

- Εύκολη νίκη για τον Παναγιώτη Γκιώνη, που επικράτησε με 4-1 του Αχμέντ Σάλεχ και πήρε το «εισιτήριο» για τον τρίτο γύρο.

- Η Άννα Κορακάκη έμεινε εκτός μεταλλίων στα 10 μ. Αεροβόλο πιστόλι, κατακτώντας την 6η θέση

- Η Άννα Ντουντουνάκη με απίστευτη εμφάνιση και πανελλήνιο ρεκόρ έμεινε για μόλις 6 εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός τελικού στα 100μ. πεταλούδα

 

- Ο Απόστολος Χρήστου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο με πολύ καλή εμφάνιση

- Εκτός έμεινε στα 200μ. Ελεύθερο ο Δημήτρης Μάρκος, πραγματοποιώντας χρόνο 1:49.16, κάτι το οποίο αποτελεί την καλύτερη φετινή του επίδοση, αλλά όχι αρκετό για να του δώσει την πρόκριση

- Ο Στέφανος Ντούσκος και η Αννέτα Κυρίδου πήραν εύκολες προκρίσεις στα ημιτελικά του μονού σκιφ ανδρών και γυναικών αντίστοιχα, με πολύ καλές εμφανίσεις

- Μέσω του ρεπασάζ, οι Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της δικώπου

- Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας των ιστιοδρομιών των RS:X που διεξάγονται στην Ενοσίμα, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής.

- Δεν κύλησε πολύ καλά η 1η ημέρα του ολυμπιακού τουρνουά ιστιοπλοΐας κατηγορίας σκαφών RS:X γυναικών για την Κατερίνα Δίβαρη καθώς μετά την ολοκλήρωση των τριών πρώτων ιστιοδρομιών βρίσκεται στην 23η θέση της γενικής κατάταξης.

- Η Βασιλεία Καραχάλιου βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής κατάταξης μετά από δύο ιστιοδομίες

- Στην 26η θέση βρίσκεται ο Νίκος Μαυρομμάτης στο ολυμπιακό τουρνουά της σκοποβολής και συγκεκριμένα του σκητ μετά την ολοκλήρωση της 1ης μέρας των προκριματικών.

- Χάθηκε το όνειρο για μετάλλιο για την Τζέλη, καθώς ηττήθηκε από την Νιγηριανή Τεκιάτ Μπεν Γεσούφ στο ρεπεσάζ της κατηγορίας -57 κιλών του Ταε Κβο Ντο.