Τι έκαναν σήμερα (27/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

 Runbeat Team   19:42 27-07-2021  

Τι έκαναν σήμερα (27/07) οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες


Το σημερινό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων περιείχε πολλούς Έλληνες αθλητές, με προκρίσεις, επιτυχίες, αλλά και οδυνηρούς αποκλεισμούς. Δυστυχώς, Παναγιώτης Γκιώνης και Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκαν από το πινγκ πονγκ ανδρών και το ατομικό γυναικών στο τένις αντίστοιχα, ενώ από την άλλη, εύκολη πρόκριση πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Φράνσις Τιαφόε. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ήταν για ακόμα μία φορά εκπληκτική.

 

Δείτε αναλυτικά όλα όσα έκαναν σήμερα οι Έλληνες αθλητές:

- Ο Παναγιώτης Γκιώνης ηττήθηκε από τον Τζουνγκ Γιουνγκ-σικ με 4-3 σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μία εύκολη πρόκριση με 2-0 σετ απέναντι στον Φράνσις Τιαφόε από τις ΗΠΑ.

- Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με ανατροπή (2-1) στην φάση των «16» του τουρνουά τένις γυναικών.

- Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ήταν φανταστική για ακόμα ένα παιχνίδι, κοντράροντας στα ίσα την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία, η οποία με ένα σερί τερμάτων στο τέλος του αγώνα, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 6-6, ενώ η Ελλάδα είχε προηγηθεί με 6-2.

- Ο Αλέξης Ντανατσίδης ηττήθηκε στην παράταση της κατηγορίας 81 κιλών του τζούντο από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ.

- Ο Απόστολος Χρήστου ήταν πολύ άτυχος και δεν κατάφερε να προκριθεί στον ημιτελικό στα 100μ. ελεύθερο για μόλις 0.06''!

- Ο Δημήτρης Μάρκος βρέθηκε κοντά στο ατομικό του ρεκόρ στα 800 μέτρα ελεύθερο, σημειώνοντας χρόνο 7:58.68 και τερματίζοντας στην 5η θέση της 2ης σειράς, κάτι το οποίο σημαίνει ότι έμεινε εκτός τελικού.

- Ο Ιωάννης Μιτάκης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Ολυμπιακό τουρνουά σκαφών Finn και βρίσκεται στην έκτη θέση μετά από δύο ιστιοδρομίες.

- Η Βασιλεία Καραχάλιου υποχώρησε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης στο Ολυμπιακό τουρνουά Laser Radial γυναικών.