Τιμήθηκαν οι Έλληνες πρωταθλητές-τριες που μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

 Runbeat Team   10:56 14-11-2021  

Τιμήθηκαν οι Έλληνες πρωταθλητές-τριες που μετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο


Λίγο πριν οι δρομείς μπουν στην τελική ευθεία για τον τερματισμό του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους αθλητές και τις αθλήτριες στίβου που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

 

Με την Ελληνική και Ολυμπιακή σημαία να κυματίζει στα χέρια μικρών παιδιών μπροστά από τους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες έγινε η είσοδος στον Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου έγινε η απονομή από την πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα και τον πρόεδρο της ΔΟΕ Σπύρο Καπράλο. Μία αναμνηστική πλακέτα και ένα δάφνινο στεφάνι ήταν το δώρο προς τους εκπροσώπους μας.

Δεν παραβρέθηκαν όλοι οι πρωταθλητές μας καθώς κάποιοι απουσίαζαν λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Όσοι ήταν εκεί όμως έδειξαν να χαίρονται την τιμή που τους έγινε.

Στην τιμητική εκδήλωση από τους αθλητές παραβρέθηκαν οι Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Δουβαλίδης, Ελένη Πόλακ, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ειρήνη Βασιλείου, Μιχάλης Αναστασάκης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Κυριακή Φιλτισάκου και Παναγιώτα Τσινοπούλου και από τους προπονητές οι Γιώργος Πομάσκι, Χρήστος Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Κώστας Βογιατζάκης, Ιωάννα Σιώμου, Θανάσης Δεληγιάννης, Άρης Βισκαδουράκης και Παναγιώτης Μαρκιανίδης.