Το 1ο West Run Würth αποτελεί το νέο δρομικό γεγονός της Αθήνας

 Runbeat Team   10:37 30-09-2021  

Το 1ο West Run Würth αποτελεί το νέο δρομικό γεγονός της Αθήνας


Μία νέα δρομική δραστηριότητα μπαίνει στη ζωή των Αθηναίων με τη διεξαγωγή του 1ου West Run Würth, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στους Αγίους Αναργύρους στον Καματερό.

 

Λίγες εβδομάδες πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο η νέα αυτή δρομική πρόκληση αποτελεί καλή ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα 20χλμ, αγώνα σκυταλοδρομίας 20 χλμ (2Χ10) και 5 χιλιομέτρων. Παράλληλα θα διεξαχθεί και παιδικός αγώνας (Δημοτικό – Γυμνάσιο).

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις υπέροχες διαδρομές της διοργάνωσης. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν.

Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 16/10 σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ΄ εξαίρεση θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές από μακρινές αποστάσεις και προερχόμενοι μακρινές πόλεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση. 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.