Το ευχαριστώ και η ελπίδα της Κατερίνας Στεφανίδη

 Runbeat Team   13:58 22-08-2023  

Το ευχαριστώ και η ελπίδα της Κατερίνας Στεφανίδη


Η Κατερίνα Στεφανίδη είδε το όνειρο να αγωνιστεί σ’ έναν ακόμη τελικό μεγάλης διοργάνωσης να εξανεμίζεται όταν στο πρώτο δοκιμαστικό της άλμα πριν τον προκριματικό τραυματίστηκε στο πόδι.

Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να καταφέρει να κάνει έστω ένα επιτυχημένο άλμα στα 4.50μ. θεωρώντας ότι ίσως αυτό της έδινε την πρόκριση στον τελικό, όμως δεν τα κατάφερε. Τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε μετά την προσπάθειά της ήταν αμέτρητα και ήταν και αυτά που την ώθησαν να ευχαριστήσει δημόσια όσους της συμπαραστέκονται και να εξηγήσει παράλληλα τι ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ.

 

Όπως, λοιπόν, αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media: «Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center. Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το ευχαριστώ και η ελπίδα της Κατερίνας Στεφανίδη runbeat.gr

Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου. Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας».