Τρία μετάλλια από τρεις Κρητικούς στο διεθνές μίτινγκ στίβου ΑμεΑ στην Ταϊλάνδη

 Runbeat Team   9:24 07-12-2023  

Τρία μετάλλια από τρεις Κρητικούς στο διεθνές μίτινγκ στίβου ΑμεΑ στην Ταϊλάνδη


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η χθεσινή ημέρα για τους τρεις Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά στίβου ΑμεΑ IWAS GAMES 2023, το οποίο διεξήχθη στην Ταϊλάνδη.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στον αγώνα του ακοντισμού και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με βολή στα 31.50μ. που αποτελεί πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό ρεκόρ (δες λεπτομέρειες ΕΔΩ), κατέκτησε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά στη σφαιροβολία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης με βολή στα 8.22μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία F54.

Κατά τη χθεσινή ημέρα αγωνίστηκε και ο συντοπίτης του, Κώστας Στυλιανάκης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στην κατηγορία του με βολή στα 8.87μ., ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το… χορό των μεταλλίων άνοιξε ο Μανώλης Γιακουμάκης με την τρίτη θέση στον ακοντισμό κατηγορίας F64 με Πανελλήνιο ρεκόρ 40.88μ. (δες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Η αυλαία του τουρνουά κλείνει σήμερα Πέμπτη 7/12 με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων αθλητών. Πιο συγκεκριμένα στα 100μ. θα αγωνιστεί ο Πετρόπουλος, στον ακοντισμό ο Στυλιανάκης και στο μήκος ο Κωνσταντίνο Βέλτση.