Ultra Sierra Nevada: Ιδανικό φινάλε με τις εμφανίσεις Διαλεκτού και Παγουνάδη

 Runbeat Team   13:09 11-04-2021  

Ultra Sierra Nevada: Ιδανικό φινάλε με τις εμφανίσεις Διαλεκτού και Παγουνάδη


Τερμάτισαν πριν λίγη ώρα και οι δύο Έλληνες trail runners που συμμετείχαν στον αγώνα των 25 χιλιομέτρων στο Ultra Sierra Nevada της Ισπανίας.

Ο Γιώργος Διαλεκτός ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, τερματίζοντας σε 2:30:37 και στην έβδομη θέση. Ο αθλητής της Salomon Hellas ήταν έκτος στο πρώτο πέρασμα του αγώνα και στη συνέχεια υποχώρησε λίγο πίσω από τον Marchal, που εν τέλει τερμάτισε εκείνος στην 6η θέση. Ο Διαλεκτός διατήρησε pace 6:55 ανά χιλιόμετρο από την αφετηρία μέχρι το πρώτο checkpoint, ενώ στο δεύτερο μισό του αγώνα ήταν πιο γρήγορος, σημειώνοντας pace 6:01 ανά χιλιόμετρο.

 

Ο δεύτερος Έλληνας αθλητής που έλαβε μέρος στον αγώνα, ο Θανάσης Παγουνάδης επίσης από τη Salomon Hellas, τερμάτισε στην 20η θέση με χρόνο 2:54:56. Ο Παγουνάδης ήταν στην 28η θέση στο πρώτο μισό του αγώνα, έχοντας περάσει το checkpoint σε 1:41:39 και στη συνέχεια κατάφερε να ανέβει 8 θέσεις και να τερματίσει 20ος.

Στην πρώτη θέση στον αγώνα τερμάτισε ο Simon Goselin, με χρόνο 2:06:00, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Eduard Hernandez Teixidor με 2:06:58, με τους δύο αυτούς αθλητές να ανήκουν στην ομάδα Matryx. Τρίτος τερμάτησε ο Raul Criado Sanchez με χρόνο 2:17:22.

Με τις συμμετοχές Παγουνάδη και Διαλεκτού έκλεισαν οι Ελληνικές συμμετοχές στο Ultra Sierra Nevada. Να θυμίσουμε ότι εχθές η Ελληνική εκπροσώπηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Φώτης Ζησιμόπουλος κατέλαβε την δεύτερη θέση (11:31:07) στα 100 χιλιόμετρα της διοργάνωσης, ενώ στο ίδιο αγώνισμα, ο Σάκης Δασκαλόπουλος τερμάτισε στην 82η θέση. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η δεύτερη επιτυχία των Ελλήνων trail runners, καθώς ο Δημήτρης Σελέτης τερμάτισε στη δεύτερη θέση με χρόνο 6:14:14 στα 60 χιλιόμετρα. Τέλος, ο Γιάννης Κουρκουρίκης τερμάτισε στην 16η θέση του Μαραθωνίου της διοργάνωσης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα περάσματα του Θανάση Παγουνάδη και του Γιώργου Διαλεκτού: