Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων

 Runbeat Team   16:59 26-09-2023  

Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων


Απορρόφηση, ώθηση, αντοχή. Αν αυτό είναι το τρίπτυχο της επιλογής παπουτσιών για τον μέσο δρομέα, τότε εύκολα μπορεί να το βρει σε ένα μόνο μοντέλο. Στο Under Armour HOVR Machina 3 Clone, το οποίο...απογειώνεται και με ένα τέταρτο πλεονέκτημα. Την ευελιξία.

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα «δρομέα» υψηλών χιλιομέτρων που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε σας προπόνηση. Αν σκεφτεί κανείς ότι λόγω της ποιότητας των υλικών του μπορεί να ξεπεράσει σε διάρκεια τα 800 χιλιόμετρα χωρίς να απολέσει καμία από τις κορυφαίες ιδιότητες του (με επίκεντρο την απορροφητικότητα κραδασμών), τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για ένα ζευγάρι παπούτσια-«value for money».

Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων  runbeat.gr

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί για την αξία της συγκεκριμένης επιλογής, αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η Under Armour έδωσε στην αγορά ένα μοντέλο, όπως το Μachina 3 Clone, το οποίο έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 25% μεγαλύτερη από το μέσο όρο των αντίστοιχων δρομικών παπουτσιών που πλασάρονται στην αγορά ως κατάλληλα για απορρόφηση κραδασμών.

Η UA ξαναδούλεψε την ενδιάμεση σόλα του HOVR Machina 3 Clone, η οποία είναι πλέον πιο φρέσκια και ελαφριά από ποτέ σε σύγκριση με τη προηγούμενη έκδοση.

Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων  runbeat.gr

Το HOVR Machina 3 Clone διαθέτει αφρό διπλής πυκνότητας. Ο συνδυασμός του διπλού αφρού με μετάβαση από τον μαλακό στον σκληρό επιτρέπει έναν πιο ομαλό κύκλο βάδισης-τρεξίματος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους δρομείς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διαφορετικές πυκνότητες. Αναμφισβήτητα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα καινοτομία των μηχανικών της UA.

Κι αν ο διπλός αφρός είναι μια ενδιαφέρουσα καινοτομία, το επάνω μέρος του παπουτσιού αλλάζει τα δεδομένα. Με τη πρώτη ματιά εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι η μεγάλη διαφορά του Clone με τους προηγούμενους «μη κλωνοποιημένους» προκατόχους του είναι το πάνω μέρος του. Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί πραγματικά εκπλήσσει.

Αποτελείται από ένα πλεκτό ύφασμα που δεν θα είχε μεγάλες διαφορές με άλλα στην αγορά αν δεν υπήρχε ο τρισδιάστατος σχεδιασμός του, ο οποίος όμως βοηθά στο να αυξάνεται το μέγεθος του όταν τεντώνεται! Η ιδέα είναι ότι αυτό το ύφασμα θα προσαρμοστεί πλήρως στο σχήμα του ποδιού σας χωρίς να δημιουργεί περιττή πίεση σε αυτό και ταυτόχρονα το ύφασμα υποφέρει λιγότερο επειδή ενσωματώνει επιπλέον ελαστικότητα.

Έτσι το Μachina 3 Clone δεν ακολουθεί μόνο τα ατελείωτα χιλιόμετρα σου αλλά και τη δομή του ποδιού σου για να αισθάνεσαι άνετα σε κάθε τρέξιμο σου.

Το HOVR Machina 3 Clone έχει επίσης αεροδυναμικό σχεδιασμό φτέρνας, το οποίο, σε συνδυασμό με το εξωτερικό περιτύλιγμα φτέρνας TPU, παρέχει περισσότερη υποστήριξη και καλύτερο κλείδωμα.

Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων  runbeat.gr

Όσο για την εμφάνιση, αν και πάντα είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό εμείς λατρέψαμε τα ενημερωμένα γραφικά του HOVR Machina 3 Clone. Είναι ένα πολύ όμορφο παπούτσι και σίγουρα αποτελεί μια τεράστια σχεδιαστική εξέλιξη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της κατηγορίας.

Το τελικό αποτέλεσμα; Ευελιξία στην εφαρμογή, σταθερότητα σε κάθε σου βήμα. Είναι φτιαγμένο να σε ακολουθεί όπου και αν θες να φτάσεις, από το πρώτο βήμα της προπόνησης μέχρι τη γραμμή του τερματισμού στον αγώνα της ζωής σου. Επιπλέον, η τεχνολογία UA HOVR™ στη σόλα του παπουτσιού, σου προσφέρει καλύτερη επιστροφή ενέργειας, που τη χρειάζεσαι όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η απόσταση. Για να μπορείς να πεις στον εαυτό σου με αυτοπεποίθηση «πάμε ακόμα έναν γύρο» ή «ένα χιλιόμετρο επιπλέον, το ‘χεις…».

Under Αrmour Machina 3 Clone: Ο ευέλικτος «εξολοθρευτής» κραδασμών και χιλιομέτρων  runbeat.gr

‘Το νέο UA HOVR Machina 3 Clone είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Under Armour , online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.