Η Under Armour Μέγας Χορηγός του 9ου Μαραθωνίου Ρόδου

 Runbeat Team   19:28 05-04-2024  

Η Under Armour Μέγας Χορηγός του 9ου Μαραθωνίου Ρόδου


Με την Under Armour ως Μέγα Χορηγό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου. Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά τη χορηγική συνεργασία με το κορυφαίο brand που χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης ως πρωτοπόρος σε τεχνικά αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Η Πρόεδρος τη Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Μαριέττα Παπαβασιλείου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με τη νέα «σύμπραξη» με το κορυφαίο brand αθλητικών ειδών: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας για μία ακόμη χρονιά, την Under Armour ως μεγάλο χορηγό του Μαραθωνίου Ρόδου. Η άψογη συνεργασία μας έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του αγώνα και στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών στους συμμετέχοντες δρομείς. Είμαστε βέβαιοι ότι με την Under Armour ως βασικό υποστηρικτή και συνοδοιπόρο μας, ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου θα διανύσει μία ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία».

 

Σχετικά με τη χορηγική συνεργασία με τον Μαραθώνιο Ρόδου, ο Group Marketing Director του Ομίλου Φάις Κώστας Νούσιας, δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα συνεργαστούμε με ένα τόσο σημαντικό δρομικό γεγονός. Ως Under Armour, διαθέτουμε τα πιο κατάλληλα τεχνικά ρούχα & υποδήματα, που έχουν ως στόχο να κάνουν τον αθλητή καλύτερο. Ωστόσο, αυτά τα άρτια ρούχα & υποδήματα δεν αρκούν, από μόνα τους, για την διάκριση. Αυτό που ο αθλητής χρειάζεται επίσης να έχει, σε συνδυασμό με τον βέλτιστο εξοπλισμό της Under Armour, είναι η ‘’ψυχή’’. Και αυτήν ακριβώς την ‘’ψυχή’’ είναι που διακρίναμε και στη συγκεκριμένη διοργάνωση, τόσο στους συμμετέχοντες αθλητές όσο και στους συντελεστές και στους εθελοντές, η οποία συνδράμει απόλυτα με όλα όσα εμείς, ως σήμα, πρεσβεύουμε. Είναι λοιπόν τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι».

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις αποστάσεις του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr.  Στον αγώνα θα τρέξει ο νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας Παναγιώτης Καραϊσκος και πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.