1ος Ορεινός αγώνας Θρυπτής: Έγραψαν ιστορία Ματσίγκος και Συντζανάκη (pics)

 Runbeat Team   12:27 21-02-2022  

1ος Ορεινός αγώνας Θρυπτής: Έγραψαν ιστορία Ματσίγκος και Συντζανάκη (pics)


Με πολλές συμμετοχές και εξαιρετικά αποτελέσματα κύλησε ο 1ος ορεινός αγώνας Θρυπτής Ιεράπετρας, ο οποίος έδειξε να εντυπωσιάζει τους μετέχοντες.

Παρότι νέος στο καλεντάρι, ο αγώνας της Θρυπτής παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η διαδρομή των 17 χιλιομέτρων ήταν απαράμιλλης ομορφιάς και οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν στους μετέχοντες να την απολαύσουν. 

Το όνομα του Φώτη Ματσίγκου (Arkalos Team) θα γραφτεί για πάντα στην ιστορία του αγώνα Θρυπτής καθώς ήταν ο πρώτος νικητής τερματίζοντας την απαιτητική διαδρομή σε 1:25:06 .Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αντώνιος Πρωτοπαπαδάκης (Arkalos Team) με 1:25:58 και την τρίτη ο Μανόλης Συλλιγνάκης με 1:26:09.

 

Εντυπωσιακή ήταν η τριαθλήτρια Νάντια Συντζανάκη (Krommidas coaching), η οποία όχι μόνο πήρε μέρος στον αγώνα του Λασιθίου, αλλά ήταν και νικήτρια με τον εντυπωσιακό χρόνο 1:41:58. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Δημοκρατία Πιτσικάκη (MIKROJIM-MYRUN-ΣΔΥΗ) που τερμάτισε σε 1:56:07 και τρίτη ήταν η Anya Konkyna (ΣΔΥΡ) με χρόνο 1:59:36.

Ο αγώνας είχε και οικολογικό χαρακτήρα καθώς οι διοργανωτές έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα εναντίωσης στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στους ορεινούς όγκους τόσο της Κρήτης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Τα προσωρινά αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.