7ο Gentiki trail: Ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής

 Runbeat Team   13:07 16-02-2024  

7ο Gentiki trail: Ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής


Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσει η διανομή των αριθμών συμμετοχής και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μεθαύριο Κυριακή 18/2. Οι διοργανωτές εξέδωσαν ενημερωτικό δελτίο για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, η οποία αναφέρει:

«Ενημερώνουμε όσους έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον αγώνα Γεντίκι Trail 7 και στον παράλληλο αγώνα Γεντικάκι Trail, ότι:

 

Η παραλαβή θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/02/2024 στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας από τις 18:00 μέχρι τις 19:30.

Επίσης στις 19:00 στον ίδιο χώρο θα γίνει η τεχνική ενημέρωση για τους δύο αγώνες. Παράλληλα με την τεχνική ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον φυσικοθεραπευτή κ. Γιάννη Κέλλα με θέμα "Τρόποι και μέσα αποκατάστασης μετά από τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων" καθώς και από τον ορθοπεδικό κ. Φώτη Θωμά με θέμα "Τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων".

Όσοι έρχονται από μακριά για το Γεντίκι Trail 7, θα υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβουν το bib number την ΚΥΡΙΑΚΗ από τη γραμματεία στο χώρο εκκίνησης του αγώνα, από τις 08:00 μέχρι τις 09:15 π.μ.

Όσοι είναι από την περιοχή της Λάρισας παρακαλούνται να παραλάβουν το bib number το Σάββατο για διευκόλυνση όλων».