Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Αισθάνομαι "διπλά" περήφανος που θα έχω ξανά την ευκαιρία να τιμήσω τη χώρα μου»

 Runbeat Team   9:25 08-08-2023  

Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ: «Αισθάνομαι "διπλά" περήφανος που θα έχω ξανά την ευκαιρία να τιμήσω τη χώρα μου»


Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ δέχτηκε χθες πρόσκληση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για να αγωνιστεί τόσο στα 35χλμ όσο και στα 20χλμ βάδην στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχτηκε με ευγνωμοσύνη και περηφάνια τη νέα αυτή πρόσκληση-πρόκληση κάτι που εξέφρασε και μέσω τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μου έλεγαν πάντα "κάνε την προσπάθεια σου και θα δεις δεν θα πάει χαμένη". Σε μία χρονιά τόσο απαιτητική για μένα λόγω πολλών αλλαγών στο αγώνισμά μας ήρθε η επιβεβαίωση να μου θυμίσει ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. Σήμερα (σ.σ. χθες) έλαβα πρόσκληση να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και στα 20κμ Βάδην μετά την πρόκριση μου στα 35κμ.

Με δύο φετινές επιδόσεις στα 20κμ, που δεν με αντιπροσωπεύουν και χωρίς να είναι στους αγώνες στόχους, είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μία μεγάλη διοργάνωση ακόμη μία φορά σε δύο αγωνίσματα.

Είναι το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για μένα στη σειρά και αισθάνομαι "διπλά" περήφανος που θα έχω ξανά την ευκαιρία να τιμήσω τη χώρα μου».