Alexandra Burghardt: Σε δύο Ολυμπιάδες μέσα σε έξι μήνες!

 Runbeat Team   20:04 21-01-2022  

Alexandra Burghardt: Σε δύο Ολυμπιάδες μέσα σε έξι μήνες!


Πολυτάλαντη στον αθλητισμό αποδεικνύεται η Γερμανίδα σπρίντερ, Alexandra Burghardt, η οποία μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ετοιμάζεται να λάβει μέρος και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν 4 με 20 Φεβρουαρίου στο Πεκίνο της Κίνας.

 

Η 28χρονη πρωταθλήτρια θεωρείται από τις ταχύτερες σπρίντερ στον κόσμο κι επειδή προφανώς της αρέσει η ταχύτητα ασχολείται και με το έλκηθρο. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αγωνιζόμενη στα 100μ. γυναικών, ενώ κατέκτησε την 5η θέση με την γερμανική ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ100. Το βιογραφικό της είναι πλούσιο καθώς είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας στα 100μ., ενώ έχει κερδίσει δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Τώρα, έξι μήνες μετά την πρώτη της συμμετοχή στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε μία ακόμη Ολυμπιάδα, τη χειμερινή αυτή τη φορά, στο αγώνισμα του διπλού έλκηθρου.

Πρόκειται για ένα επίτευγμα που λίγοι αθλητές και αθλήτριες έχουν στο παλμαρέ τους και σίγουρα η εμπειρία μίας ακόμη Ολυμπιάδας θα δώσει τη δυνατότητα στην Alexandra Burghardt να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια.