Ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Λέβαδος Mountain Trail για τις εγγραφές

 Runbeat Team   17:06 05-01-2023  

Ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του Λέβαδος Mountain Trail για τις εγγραφές


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των δρομέων για το Λέβαδος Mountain Trail, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στη Λιβαδειά.

Η μεγάλη ροή των εγγραφών ανάγκασε τους διοργανωτές να επισημάνουν με ανακοίνωσή τους ότι θα τηρηθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετοχών. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες κενές θέσεις ακόμα (οι εγγραφές συνεχίζονται ΕΔΩ)

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΛΕΒΑΔΟΣ Mountain Trail», ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης συμμετοχής στους δρομικούς αγώνες που θα λάβουν χώρα τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στη πόλη της Λιβαδειάς, θα ισχύσουν αυστηρά τα παρακάτω:

Διαδομή 24,3km +1.510m

Μόλις ολοκληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 650 εγγεγραμμένων συμμετεχόντων, οι εγγραφές θα κλείσουν αυτομάτως, χωρίς να ληφθεί υπόψη το χρονικό πλαίσιο ανοικτών εγγραφών.

Διαδρομή 10,8km +650m

Μόλις ολοκληρωθεί ο αριθμός των 500 εγγεγραμμένων, συμμετεχόντων οι εγγραφές θα κλείσουν αυτομάτως, χωρίς να ληφθεί υπόψη το χρονικό πλαίσιο ανοικτών εγγραφών.

Και στις δύο περιπτώσεις ουδεμία επιπρόσθετη εγγραφή δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της διαδικασίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να δείτε τα χρονικά πλαίσια της διοργάνωσης και να φροντίστε για τις ανάλογες εγγραφές σας».