Το πολύ όμορφο βίντεο με την «χαρά των δρομέων» στο Levados Mountain Trail 2022! (Vid)

 Runbeat Team   19:19 09-03-2022  

Το πολύ όμορφο βίντεο με την «χαρά των δρομέων» στο Levados Mountain Trail 2022! (Vid)


Το Levados Mountain Trail 2022 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες ημέρες, με τους δρομείς να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και να περνούν εξαιρετικά στη διοργάνωση που έγινε στη Λιβαδειά. Στο αγωνιστικό μέρος ξεχώρισαν μεταξύ άλλων οι Βασίλης Μπαλαμώτης και Γιώργος Διαλεκτός με τις επιδόσεις τους, ενώ το κλίμα ήταν πολύ όμορφο για ακόμα μία χρονιά.

Στο όμορφο βίντεο που ετοίμασε ο Γιάννης Αργυρόπουλος στο κανάλι του στο Youtube, μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές από τον αγώνα, αλλά και να πάρουμε μία… γεύση από όλα όσα έγιναν.

 

Ο δημιουργός του βίντεο έγραψε στην περιγραφή: «Όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις, η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση, έχει ξεχωρίσει στην δρομική συνείδηση. Για ακόμη μια φορά βρεθήκαμε να δούμε την παρέα, να μας μιλήσουν και να μας χαιρετήσουν γνωστή και άγνωστοι, να γελάσουμε, να τρέξουμε, να περάσουμε όμορφα.

Το νερό της Κρύας, πλέον είναι μύθος, πως είναι κρύο. Αυτό ήταν για να τρομάξουμε...Σας μάθαμε πλέον εσάς τους Βοιωτούς...

Τώρα δείτε μέρος της αθλητικής μας εμπειρίας και μεταδώστε το. Ένα μπράβο σε διοργανωτές, χορηγούς, υποστηρικτές, εθελοντές, δρομείς, αλλά και στους δικούς μας...»

Δείτε το βίντεο του Levados Mountain Trail 2022: