Ανοίγουν την Πέμπτη (08/07) οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

 Runbeat Team   18:05 07-07-2021  

Ανοίγουν την Πέμπτη (08/07) οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας


Ξεκινάει η επίσημη περίοδος εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2021, με την αυριανή (08/07) να είναι η πρώτη μέρα που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ομαδική, είτε ατομική εγγραφή. Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 14:00, με τις εγγραφές να ολοκληρώνονται στις 25 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εμβολιασμένοι έναντι της COVID19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

" Σημειώνεται ότι, δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

 

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου 2021. Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από τις 25 Αυγούστου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα κλείνουν άμεσα.

Για τους δρομείς που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής και καταβολής της συνδρομής συμμετοχής μέχρι τις 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή".

Για πληροφορίες για τις ατομικές εγγραφές μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Για πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.