Δεύτερος ο Δημήτρης Σελέτης στο Ultra Sierra Nevada 60km, 16ος ο Κουρκουρίκης στον Μαραθώνιο

 Runbeat Team   13:48 10-04-2021  

Δεύτερος ο Δημήτρης Σελέτης στο Ultra Sierra Nevada 60km, 16ος ο Κουρκουρίκης στον Μαραθώνιο


Άκρως επιτυχημένες είναι μέχρι στιγμής οι Ελληνικές συμμετοχές στο Ultra Siera Nevada της Ισπανίας, καθώς λίγες ώρες μετά τη δεύτερη θέση του Φώτη Ζησιμόπουλου στα 100 χιλιόμετρα trail της διοργάνωσης, ο Δημήτρης Σελέτης τερμάτισε επίσης δεύτερος στα 60 χιλιόμετρα!

 

Ο αθλητής της ομάδας Kasimis Training κράτησε το pace του σταθερά κοντά στα 5 λεπτά ανά χιλιόμετρο, σε έναν εκ των δυσκολότερων trail αγώνων του κόσμου, τερματίζοντας με χρόνο 6:14:14.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τον τέταρτο βαθμό χρονομέτρησης βρισκόταν στη πρώτη θέση του αγώνα και στη συνέχεια υποχώρησε στη δεύτερη, με τον Ισπανό Mario Olmedo, έναν εκ των κορυφαίων ονομάτων που έλαβαν μέρος στον αγώνα να αναδεικνύεται νικητής με χρόνο 6:01:35. Ο Έλληνας δρομέας ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες του αγώνα, με τη θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες να είναι αρκετά αντίξοες, φτάνοντας στην μεγάλη αυτή διάκριση. Tην τρίτη θέση κατέλαβε ο Pablo Baison με 6:15:03.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα περάσματα του Δημήτρη Σελέτη:

Λίγες ώρες αργότερα τερμάτισε και ο Γιάννης Κουρκουρίκης, ο οποίος συμμετείχε στον Μαραθώνιο αγώνα της διοργάνωσης, με τον ίδιο να πραγματοποιεί χρόνο 04:26:54 και να τερματίζει στην 16η θέση της γενικής βαθμολογίας και στην 3η στην κατηγορία του.