Εντυπωσιακός ο Ζησιμόπουλος κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα 100χλμ στη Σιέρρα Νεβάδα (Vid)

 Runbeat Team   11:05 10-04-2021  

Εντυπωσιακός ο Ζησιμόπουλος κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα 100χλμ στη Σιέρρα Νεβάδα (Vid)


Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση ο Έλληνας ultra trail runner, Φώτης Ζησιμόπουλος, κατάκτησε την 2η θέση στον αγώνα των 100 χιλιομέτρων της διοργάνωσης Ultra Sierra Nevada που πραγματοποιείται στην Ισπανία, κάνοντας χρόνο 11:31:07. Στην 82η θέση τερμάτισε ο Σάκης Δασκαλόπουλος με χρόνο 16:54:18!

Ο εκ των κορυφαίων trail runners της χώρας μας διαχειρίστηκε άψογα τον αγώνα, παρέμεινε στις πρώτες θέσεις από την αρχή και τερμάτισε στη δεύτερη θέση σηκώνοντας για έναν ακόμα αγώνα τη γαλανόλευκη επί ισπανικού εδάφους.

 

Ο "El Fantasma" Φώτης Ζησιμόπουλος κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη υψηλότερη κορυφή στην ιβηρική χερσόνησο, ενώ να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω της υψομετρικές διαφοράς που υπήρχε σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Δείτε το βίντεο του τερματισμού του:

Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Ionel Cristian Manole με χρόνο 11:19:44, ενώ στην τρίτη θέση ο David Calero Rodriguez. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα περάσματα του αθλητή του Δημήτρη Κασίμη:


Λίγες ώρες αργότερα ολοκλήρωσε τον αγώνα και ο έτερος Έλληνας, ο Σάκης Δασκαλόπουλος, ο οποίος τερμάτισε στην 82η θέση πραγματοποιώντας χρόνο 16:54:18!