Ultra Sierra Nevada: Κορυφαίοι Έλληνες trail runners στη γραμμή εκκίνησης

 Runbeat Team   19:02 09-04-2021  

Ultra Sierra Nevada: Κορυφαίοι Έλληνες trail runners στη γραμμή εκκίνησης


Ακόμα ένας μεγάλος αγώνας ξεκινάει για τους Φώτη Ζησιμόπουλο, Θανάση Παγουνάδη, Γιώργο Διαλεκτό, Σάκη Δασκαλόπουλο , Γιάννη Κουρκουρίκη και Δημήτρη Σελέτη.

Οι Έλληνες trail runners θα βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης της διοργάνωσης Ultra Siera Nevada η οποία πραγματοποιείται στην Ισπανία και περιλαμβάνει τους αγώνες Ultra 100km - Trail 60km - Marathon 40km & Media 25km.

 

Συγκεκριμένα οι Φώτης Ζησιμόπουλος και Σάκης Δασκαλόπουλος αναμένεται να τρέξουν στον αγώνα των 100 χιλιομέτρων ο οποίος ξεκινάει σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδος, ενώ ακολουθούν το Σάββατο στις 07:00 ο Δημήτρης Σελέτης (Trail 60χλμ) και στις 11:00 ο Γιάννης Κουρκουρίκης (Marathon 40χλμ). Το αθλητικό τριήμερο στη Σιέρα Νεβάδα της Ισπανίας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι Θανάσης Παγουνάδης και Γιώργος Διαλεκτός θα αγωνιστούν την Κυριακή στις 10:00.

Πατώντας πάνω σ' αυτό το σύνδεσμο, μεταφέρεστε στην επίσημη ιστοσελίδα τις διοργάνωσης όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του κάθε αθλητή ξεχωριστά, από την εκκίνηση μέχρι το τερματισμό.