Δρομέας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Ορλάντο και περίμενε 5 ώρες για βοήθεια!

 Runbeat Team   14:41 29-01-2023  

Δρομέας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στο Ορλάντο και περίμενε 5 ώρες για βοήθεια!


Μία αρκετά δύσκολη κατάσταση αντιμετώπισε δρομέας στο Ορλάντο των ΗΠΑ, καθώς χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα της προπόνησής του, με τον οδηγό να τον εγκαταλείπει και να φεύγει.  Όπως αναφέρει το Runner’s World, ο Daryl Willmore είχε βγει για τρέξιμο φορώντας ανακλαστικά ρούχα για να φαίνεται στο σκοτάδι στις 17 Ιανουαρίου, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε, με τον ίδιο να διασχίζει νόμιμα μία διάβαση.

 

Ο Willmore σύρθηκε στο πλάι του δρόμου με το αυτοκίνητο να εγκαταλείπει το σημείο και τον ίδιο, ενώ όπως τονίζει, υπήρξε και ένα άλλο αμάξι του οποίου ο οδηγός θα μπορούσε να βοηθήσει, όμως έφυγε. Ευτυχώς, ο Daryl Willmore δεν χρειαζόταν επείγουσα ιατρική βοήθεια, όμως άργησε να βρει βοήθεια με τις τοπικές αρχές να καθυστερούν 5 ώρες να βρεθούν στο σημείο.

Όπως τονίζει ο ίδιος, αφού κάλεσε έξι φορές στις αρχές, όταν η βοήθεια τελικά έφτασε στο σημείο, του μεταφέρθηκε ότι «Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τις πινακίδες του αυτοκινήτου». Ο Willmore μοιράστηκε το βίντεο με το ατύχημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τον κόσμο να τον βοηθήσει να βρει τον δράστη.