Ένας πρωταθλητής του στίβου στη μάχη με τις φωτιές!

 Runbeat Team   18:50 18-08-2021  

Ένας πρωταθλητής του στίβου στη μάχη με τις φωτιές!


Ο Άγγελος Βασιλείου βρέθηκε μεταξύ των εθελοντών στον οικισμό Τιτάνας βοηθώντας πολύ σημαντικά στο έργο των πυροσβεστών όσο η φωτιά παρέμενε σε μικρή απόσταση. Ο πρωταθλητής των 1.500 μέτρων δεν αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια καθώς θέλει να πάρει το πτυχίο του στη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανολόγων του ΕΜΠ.

Την φωτογραφία αλλά και τις πληροφορίες «αλιεύσαμε» από τον προσωπικό λογαριασμό του πολύπειρου δημοσιογράφου και μεγάλου λάτρη του στίβου, Γιάννη Ευσταθίου, ο οποίος μάλιστα αναφέρει στην ανάρτησή του πως ο Άγγελος Βασιλείου σταμάτησε την ενασχόλησή του με τον στίβο λόγω της ελάχιστης υποστήριξης και βοήθειας που είχε.

 

«Αν και το θέμα μας ήταν οι φλόγες, δεν μπορούσαμε να μη μιλήσουμε για στίβο!! Μου είπε ότι σταμάτησε επειδή δεν είχε κανένα κίνητρο και καμμιά απολύτως βοήθεια ή στήριξη από το ΣΕΓΑΣ, την Πολιτεία ή όποιον άλλο και δεν ήθελε να συνεχίσει να επιβαρύνει οικονομικά τον πατέρα του, σε ηλικία μάλιστα 24 ετών!!... Ωστόσο μου τόνισε πως λατρεύει πάντα το στίβο, και μόλις πάρει το πτυχίο του, θα επανέλθει στα κουλουάρ, ανεβαίνοντας στα 5000 και 10000 μέτρα, όπου θεωρεί ότι μπορεί να φτάσει στα 28'!! "Έχω όνειρα", μου είπε» αναφέρει στην δημοσίευσή του ο έγκριτος δημοσιογράφος.

Στην συνάντηση του συναδέλφου με τον Άγγελο Βασιλείου, έδωσε το «παρών» και ο πατέρας του αθλητή, Σωκράτης Βασιλείου που είναι ο εμπνευστής της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης στον Τιτάνα.