Επόμενος σταθμός: Όρεγκον – Το εντυπωσιακό βίντεο του παγκοσμίου πρωταθλήματος με πρωταγωνίστρια τη Sara Hall (Vid)

 Runbeat Team   20:29 04-05-2022  

Επόμενος σταθμός: Όρεγκον – Το εντυπωσιακό βίντεο του παγκοσμίου πρωταθλήματος με πρωταγωνίστρια τη Sara Hall (Vid)


Η Sara Hall ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τις ΗΠΑ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (γυναικών), καθώς θα λάβει μέρος στη διοργάνωση του Όρεγκον που θα γίνει από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου.

 

Η Hall βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς τον Ιανουάριο έκανε νέο εθνικό ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο του Χιούστον με 1:07:15, ενώ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τις κορυφαίες μαραθωνοδρόμους των ΗΠΑ με ατομικό ρεκόρ 2:20:32 από το 2020.





Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έχουν δημιουργήσει μία σειρά βίντεο, με πρωταγωνιστές αθλητές που αναμένεται να ξεχωρίσουν, με τίτλο «Next Stop Oregon». Η Αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος λαμβάνει μέρος στο πιο πρόσφατο βίντεο, στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζει:

«Ο μαραθώνιος είναι σαν τη ζωή, μερικές φορές έχεις αμφιβολίες, μερικές φορές έχεις αποτυχίες. Μερικές φορές όταν το σκέφτομαι, τους δρόμους, το κοινό στο Όρεγκον, το να έχω την οικογένειά μου να με βλέπει, στο μεγαλύτερο σημείο της καριέρας μου και ανατριχιάζω. Βρίσκομαι σε αυτό το άθλημα για σχεδόν δύο δεκαετίες και δεν έχω καταφέρει ποτέ να μπω στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, μέχρι τώρα».