Έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό ο Πετρούνιας

 Runbeat Team   17:20 21-07-2021  

Έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό ο Πετρούνιας


Ο Λευτέρης Πετρούνιας ολοκλήρωσε την επίσημη προπόνησή του στο  στάδιο «Αριάκε» και είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στους κρίκους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει πάει στο Τόκιο με μοναδικό σκοπό τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου έχοντας αναλάβει μάλιστα και την θέση του σημαιοφόρου στην τελετή έναρξης της Παρασκευής, μαζί με την Άννα Κορακάκη.

 

Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε την επίσημη προπόνησή του, ο Πετρούνιας σκοπεύει αρχικά να προκριθεί για τρίτη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, συμμετέχοντας στον 2ο όμιλο του προκριματικού γύρου, που θα γίνει στις 8:30 με 11:00 ώρα Ελλάδας. Ο 30χρονος αθλητής βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και αναμένεται να προκριθεί στον τελικό της Δευτέρας (2/8) για να τα δώσει όλα για το χρυσό.

Όσον αφορά την προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες, ο Πετρούνιας δημοσίευσε μία φωτογραφία από το στάδιο του Αριάκε στο Τόκιο με τη λεζάντα «Η επίσημη Προπόνηση πήγε τέλεια και είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο», δείχνοντας πως είναι έτοιμος για τον μεγάλο στόχο.