Γυμναστής νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό – «Λάθος μου που δεν έκανα το εμβόλιο»

 Runbeat Team   16:12 26-08-2021  

Γυμναστής νόσησε δύο φορές από κορωνοϊό – «Λάθος μου που δεν έκανα το εμβόλιο»


Γνωστός γυμναστής στις ΗΠΑ έχει νοσήσει δύο φορές σοβαρά από κορωνοϊό και έχει κοντέψει να χάσει τη ζωή του. Ο Μπιλ Φίλιπς, γυμναστής αλλά και συγγραφέας βιβλίων για τη διατροφή και την άσκηση δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και δίνει μάχη για α μπορέσει να σταθεί ξανά όρθιος.

 

Ο Φίλιπς κόλλησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020 και περίπου 1,5 χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2021 κόλλησε ξανά. Έχει περάσει τους τελευταίους δύο μήνες στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, καθώς έχει χάσει 32 κιλά και μετακινείται με αμαξίδιο, ανήμπορος να σηκωθεί.

Ο ίδιος συγκλονίζει με τις αναρτήσεις του μέσα από το νοσοκομείο, στέλνοντας μήνυμα προς τον κόσμο να εμβολιαστεί, με σκοπό να μην αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις. «Δεν με βοήθησε που μπορούσα να σηκώσω στον πάγκο 136 κιλά ή να τρέξω 1,5 χιλιόμετρα σε ανηφόρα. Πονούσα πολύ και έχασα πολλά αλλά απέκτησα μια νέα άποψη για τη ζωή. Πίστευα ότι η ανοσία από την πρώτη φορά θα με κάλυπτε γι΄αυτό δεν έκανα το εμβόλιο. Αυτό όμως ήταν λάθος» τονίζει μεταξύ άλλων.