Η κακή εμφάνιση του Wanders έκρυβε… πνευμονία

 Runbeat Team   19:00 24-04-2021  

Η κακή εμφάνιση του Wanders έκρυβε… πνευμονία


Ο Julien Wanders δεν κατάφερε να πλησιάσει το ατομικό του ρεκόρ στο σημερινό αγώνα Be(at) Your Personal Best, καθώς τερμάτισε στην όγδοη θέση με 14:13, αρκετά εκτός του 13:29 που κυνηγούσε.

Ο Ελβετός δρομέας ναι μεν βρέθηκε σε κακή μέρα, ωστόσο ο ίδιος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν ήταν αυτός που γνωρίζουμε. Σε δήλωσή του μετά τον αγώνα, ο Wanders μίλησε για την πνευμονία που είχε περάσει το τελευταίο διάστημα, λέγοντας πως ήταν πολύ χαρούμενος που κατάφερε να αγωνιστεί και να ξεκινήσει καλά στο σημερινό αγώνα.

 

Όσα είπε ο Julien Wanders:

«Δύο εβδομάδες πριν, μπορούσα με δυσκολία να τρέξω με ρυθμό 7’ ανά χιλιόμετρο, καθώς είχα πνευμονία. Σήμερα είμαι χαρούμενος που ήμουν στην αφετηρία των 5 χιλιομέτρων. Προσπάθησα να ξεκινήσω με δυνατό ρυθμό αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι το σώμα μου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Έτσι είναι η ζωή, είναι η ώρα να πάμε παρακάτω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου Boniface Kobiwott και Mathew Kibarus που ήταν οι pacemakers μου και κατάφερα να τερματίσω σε καλό χρόνο. {…} Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που τα πήγαν καλά σήμερα!»