J. Wanders: «Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια – Σήμερα απολαμβάνω το άθλημα όσο ποτέ»

 Runbeat Team   20:10 02-03-2022  

J. Wanders: «Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια – Σήμερα απολαμβάνω το άθλημα όσο ποτέ»


To δικό του μήνυμα για τα δύσκολα τελευταία χρόνια έστειλε ο κάτοχος του Ευρωπαϊκού ρεκόρ στα 10 χιλιόμετρα και στον ημιμαραθώνιο, Julien Wanders. Ο Ελβετός ελίτ δρομέας έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα από διάφορες δυσκολίες, όπως οι τραυματισμοί και η πνευμονία, ενώ και η πανδημία έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο σε όλα όσα έζησε.

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Julien Wanders έδειξε την πίστη του ότι προσεχώς θα εμφανιστεί καλύτερος, ενώ τόνισε επίσης ότι όλα όσα αντιμετώπισε τον έκαναν πιο δυνατό.

 

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ελβετός:

«Τα δύο τελευταία χρόνια έχω περάσει αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις, που με έκαναν να καταλάβω ότι ποτέ δεν θα έπρεπε να λαμβάνουμε κάτι ως δεδομένο. Έχω αποκτήσει τόσο μεγάλη εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου που έγινα πολύ δυνατός νοητικά.

Σήμερα, απολαμβάνω το άθλημα περισσότερο από ποτέ και είμαι ευγνώμον που έχω ξανά την υγεία μου. Βήμα – βήμα, χτίζω κάτι πολύ στερεό και ελπίζω να επιστρέψω στα καλύτερά μου πολύ σύντομα! Ευχαριστώ σε όλους όσους δεν αμφέβαλαν ποτέ για εμένα, αυτό σημαίνει πολλά!»